Yeni Opel Adam Rocks sipariş üzerine getirilecek

1

3 kapılı mini crossover Opel Adam Rocks, 3.7 metrelik boyu, kaslı görünüme sahip katlanabilir kumaş tavanı ve yeni nesil 1.0 litrelik ECOTEC Doğrudan Püskürtmeli Turbo motoru ile standartları yeniden belirliyor.
Yeni 1.0 ECOTEC Direkt Enjeksiyonlu Turbo motor 90 ve 115 olmak üzere iki farklı beygir seçeneğine sahip.
140 km/s'e kadar hızlarda 5 saniyede açılan Swing Top kumaş tavana sahip Opel Adam Rocks, açık havada otomobille yolculuk yapmanın keyfini crossover kimliği ile otomobil severlere sunuyor.

SİPARİŞ ÜZERİNE GELECEK

1.0 ECOTEC motorlu Adam Rocks sipariş üzerine getirilecek.  Swing Top tavanıyla Adam Rocks, sürücünün dilediği zamanda ve dilediği yerde açık hava sürüş keyfine kolay şekilde erişmesini sağlıyor. Tavan yalnızca beş saniye içinde 140 km/h hıza kadar C-sütunları üzerinden düzgün bir şekilde geri doğru katlanabiliyor. Üç katmanlı kumaş tavan, su geçirmezlik ve dayanıklılık için bir neopren tabakaya sahip. Kişiselleştirilebilen iç mekânında koltuklarda ve direksiyon simidin de 7 farklı seçeneğe, iç dikiz aynasında 11 farklı kombine seçeneğine yer veriliyor. Kokpitte ise 22 farklı renk ve desen kombinasyonu sunuluyor. Dış aynalarda 13 farklı renk-desen seçeneği, ön ve arka yan çamurlukların üzerinde yer alan kısımda 44 farklı desen seçeneği sunuluyor.
"Connected Car" ödüllü Adam Rocks, Intelli Link bilgi-eğlence sistemini 7-inçlik renkli dokunmatik ekranı ile sunuyor.

YENİ NESİLE YENİ MOTOR

Yeni Nesil 90 ve 115 beygire sahip 1.0 ECOTEC Direkt Enjeksiyonlu Turbo Motor
Opel Adam Rocks, yeni bir nesle yeni motoru ile adım atıyor. Opel, 51 kW/70 beygir ile 74 kW/100 beygire sahip 1.2 ve 1.4 litre benzinli motorlara ilave olarak ilk defa tamamı ile yeni 1.0 ECOTEC Direkt Enjeksiyonlu Turbo'yu piyasa sunuyor. Tamamı alüminyum olan üç silindirli ünite, 90 ve 115 olmak üzere iki farklı beygir seçeneğine sahip.

100 KM/S HIZA 11.9 SANİYEDE ULAŞIYOR

Euro 6 emisyon standartlarına uygun üç silindirli motorun 90 beygirlik seçeneğinde maksimum hız 180 km/saat, yakıt tüketimi 4.5 litre, sıfırdan 100 km/sa hıza 11.9 saniyede ulaşıyor.115 beygirlik motor seçiğinde ise maksimum hız 196 km/saat, yakıt tüketimi 5.1 litre, sıfırdan 100 km/sa hıza 9.9 saniyede ulaşıyor. Her iki versiyon da 1.800 dev/dakikada 170 Nm oranında tork üretiyor.
Otomobilin arazi karakteri dolaysıyla, 17 inç jantlara sahip ADAM ile kıyaslandığında sürüş yüksekliği 15 mm'lik daha fazla. 2,311 mm uzunluğundaki dingil mesafesi ise yüksek seviyede sürüş dengesi sağlıyor.
18 inçlik jantlardaki klipsleri, ön ızgara yapısı, özel vurgu yapan LED farları ile tam boy çalışan elektrikli kumaş tavan, ince ve bumerang tasarımlı sinyal lambaları ile dikkat çekiyor.