Yiğit Bulut Türk Telekom'dan alacağı parayı açıkladı İZLE

Yiğit Bulut Türk Telekom'dan alacağı parayı açıkladı İZLE

Türk Telekom'un yönetim kuruluna giren Yiğit Bulut'un, aylık 40 bin TL maaş alacağı iddia edilmişti. A Haber'de canlı yayın konuğu olan Yiğit Bulut, iddialara cevap verdi, alacağı maaşı açıkladı.

Yiğit Bulut Türk Telekom'dan alacağı parayı açıkladı İZLE

"ÖDEMELER ŞEFFAFTIR, TAKİP EDİLEBİLİR"

“Yönetim kurulu üyeliği başlı başına bir görev değildir. Başbakan başdanışmanı kadrosunda bulunduğunuz zaman, devletin kamudaki paylarına yönelik olarak, yönetim kurullarına zaten girersiniz. Bu eskiden beri devam eden bir süreçtir. Başbakan başdanışmanlığının yanında ek olarak verilmiş, bağımsız yönetim kurulu üyesi sıfatıyla kamu kontenjanından girilmiş bir görevdir."

ALACAĞI ÜCRET

"Bazı basın yayın organlarının iddia ettiği gibi bunun ücreti aylık 40 bin lira, yıllık da 400 bin lira değildir. Her şeyi abarttıkları gibi, her şeyi bir karalama kampanyasına, bir itibarsızlaştırmaya dönüştürdükleri gibi, bunu da aynı şekilde kullandılar. Aylık yönetim kurulu ücreti 8000 liradır. Yılsonunda da yönetim kurulu üyesine hiçbir ödemesi yoktur. Halka açık bir şirkettir, bütün ödemeler şeffaftır, dolayısıyla takip edilebilir”