Yiğithan Güveli sakatlandı

Fenerbahçeli Yiğithan Güveli, İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçına ilk 11'de başladı. Maçın başında sakatlanan genç futbolcu sedyeyle kenara alındı.

Genç oyuncunun bugün çekilen MR sonucuna göre, sol üst adalesinde kopma ve kısmi yırtık tespit edildi. Genç oyuncunun 3 ile 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

TRANSFERİ BELİRSİZ

Yiğithan geçtiğimiz hafta Sparta Rotterdam ile anlaştı. Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada genç stoperin sezon sonuna kadar eski teknik direktörü Dick Advocaat yönetiminde Hollanda'ya kiralık gideceği bildirildi.

Yiğithan Güveli sakatlandı

Anlaşmanın bitmesi için gereken izinler beklenirken sahaya sürülen ve sakatlanan futbolcunun bu durumunun transferi nasıl etkileyeceği ise şimdilik belirsiz durumda.

BANA YENİ OYUNCU VERMELERİ GEREK

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Dick Advocaat, Fox Sports'a yaptığı açıklamada transferde kesinleşmiş bir durumun olmadığını söyleyerek, "İlk 11'de oynadığını ve 20 dakika sonra sakatlandığını duydum. Bu bana biraz garip geldi." dedi.

Yiğithan Güveli sakatlandı

Advocaat açıklamasının sonunda esprili bir dille sarı lacivertlileri eleştirerek "Şimdi Fenerbahçe'nin bana yeni başka bir oyuncu vermesi gerekecek. Yarın onları arayacağım” ifadelerini kullandı.