Yılmaz Erdoğan futbol takımı kuruyor

Yılmaz Erdoğan futbol takımı kuruyor

Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın futbol takımı kurduğunu yazdı.

İşte o yazı:

Son filmini Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çeken Erdoğan, orayı o kadar çok sevmiş ki, Köyceğiz'in narenciyesiyle ünlü Döğüşbelen Mahallesi'nden kendine ev almış.

Bunun haberi çıktı, yeni bilgi ise şu: Erdoğan, "Ben artık Köyceğiz'e yerleştim, orda yaşıyorum. Temiz hava, temiz gıda, güzel doğa... Hiç gelesim yok İstanbul'a. Bugün de Rodin'in maçı için geldim İstanbul'a" diyor.

FUTBOL TAKIMI KURUYOR

"Abi orda canın sıkılmaz mı?" diye sorunca Erdoğan asıl bomba haberi o zaman açıkladı: "Köyceğiz'de futbol takımı kuruyorum. Köyceğiz'de bir takım vardı (Köyceğiz Belediyespor), önce o takımı almak istedim ama yöneticilerle kafalarımız uyuşmadı. Ben de kendi takımımı kurmaya karar verdim. Çalışmalara başladık. Güzel bir sahamız var, futbolcu taraması yapıyoruz, bölgedeki yetenekli çocukları araştıran arkadaşlarımız var."

BENİM FUTBOLA İLGİM DAHA ESKİ

"Sinema camiasında futbol takımı kurmak, başkan olmak moda oldu galiba. Nejat İşler'den sonra sizin de takımınız olacak" deyince Erdoğan güldü: "Benim futbola ilgim daha eski. Futbol oynadım, sonra Futbol Federasyonu'nun C Kursu Antrenörlük Semineri'ne katıldım. Benim C sınıfı antrenörlük lisansım var. Bir kademe daha yükselmem için takım çalıştırmam lazım, onu da inşallah Köyceğiz'de gerçekleştireceğim."