Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na Ekmel çağrısı

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na Ekmel çağrısı

İhsanoğlu'nun, FETÖ'yle ilişkilerini hatırlatan Özdil, Kılıçdaroğlu'na "Hazır itiraf sezonu açılmışken… Bi itiraf da Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bekliyoruz gari" ifadelerini kullandı.

"TIPIŞ TIPIŞ AÇIKLA"

Özdil, "Tıpış tıpış açıklayın… Mecburettin beyi cumhurbaşkanı adayı yapmanızı kim mecbur etti?" diyerek Fethullah Gülen'i işaret etti. Kılıçdaroğlu o dönem Ekmel Bey için "tıpış tıpış sandığa gitme" çağrısında bulunmuştu.

Ekmel Bey'in laikliğe aykırı konuşmalarını hatırlatan, Türkiye'de kimse tanımadığı halde ithal aday yapıldığını söyleyen Özdil o dönem için şunları yazdı:

"GÜLEN SEÇİME 5 GÜN KALA ŞUNLARI SÖYLÜYORDU.."

"Chp'de Ekmeleddin beyin adaylığını sadece Kemal Kılıçdaroğlu istiyordu… CHP dışında ise, hararetle isteyen biri daha vardı.

Fethullah Gülen… Seçime beş gün kala Pensilvanya'daki vaazında aynen şunları söylüyordu: 'Her halimizde, her tavrımızda, iman-ı ekmel, İslam-ı ekmel, ihsan-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeliyiz, hayatımızı bu atkılar arasında dantela gibi işlemeliyiz, düşsek, sürçsek bile, kalktığımızda el ihsan demeliyiz.'"

Gülen'den Ekmel'e oy verin çağrısı İZLE

GÜLEN'LE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

ABD Başkanlık seçimlerinde başkanlık yolunda emin adımlarla ilerleyen Hillary Clinton'ın yardımcısının e-postalarından Fethullah Gülen ve Ekmeleddin İhsanoğlu çıktı. Ortaya saçılan Demokrat Parti'nin maillerinden, FETÖ'nün Obama ile İhsanoğlu'nu biraraya getirmek için çalıştığı anlaşılıyor.

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na Ekmel çağrısı