Yılmaz Vural: EURO 2016'ya gitme sebebimiz terördür

Yılmaz Vural: EURO 2016'ya gitme sebebimiz terördür

Son olarak Gençlerbirliği'nde 5 gün görev yapan Yılmaz Vural, Türk futboluna dair önemli tespitlerde bulundu.

Star Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulunan Yılmaz Vural, Milli Takım'ın EURO 2016'ya gitme sebebinin terör olduğunu söyledi.

İşte Yılmaz Vural'ın çok konuşulacak sözleri;

"EURO 2016'YA GİTMEMİZİN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ TERÖR"

“Türkiye'de futbol 1959'dan sonra resmi olarak başladı. Ben 30 senedir bu Türk futbolunun içindeyim. Yanlışa doğru demenin ne alemi var. Biz kime hizmet ediyoruz. Türk futbolunu yöneten kişi Fatih Terim'dir. TFF Başkanı, büyük külüplerden tehdit alıyor.

Milli Takım'ın Avrupa'ya gitmesinin en önemli faktörü terördür. Eminim ki Fatih hoca Milli Takım'a son maçlarında hiçbir zaman taktik vermemiştir. ‘Çocuklar bu ülkenin size ihtiyacı var, çıkın aslanlar gibi kazanın' diye konuşmasını yapar ve olay biter.

Çok yüce bir iş yapıyoruz. Bu oyun halk içindir. Futbolun sevilmesinin nedenin altında sosyal sebepler var. Dünyadaki hiçbir siyasi aktivite bu kadar insanı biraraya getiremez. Ahiret günü gibi stadyumlar doluyor. Her türlü insan orda, bir golde herkes birbirine sarılıyor ve birlik ortaya çıkıyor.”

"BU ÇOCUKLAR BİZİM"

“Biz hep Süper Lig'e bakıyoruz ama ülkemizin 81 vilayetinde futbol oynanıyor. Hakkari, Diyarbakır, Çanakkale'deki çocuklar bizim. Bir çocuğun ayağı kırılıyor sahada sağlık memuru yok. Allah'tan devletimiz konuya el attı ve artık her sahada sağlık ekibi olacak.”