Yılmaz Vural final öncesi Mersin'i terk etti

Yılmaz Vural final öncesi Mersin'i terk etti

Süper Lig'e çıkma yolunda 18 Mayıs Pazar günü Samsunspor ile İstanbul'da finalde karşılaşacak Mersin İdmanyurdu'nun eski teknik direktörü Vural'ın, kulüp yönetimiyle alacakları konusunda sıkıntı yaşadığı ve ödeme yapılmadığı gerekçesiyle şehri terk ettiği savunulmuştu.

VURAL KONUŞTU

İstanbul'a gelen Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Takımın selameti açısından, oynanacak kritik final maçı öncesi açıklama yapıp oyunculara zarar vermek istemiyorum" dedi.

SORUN MADDİYAT DEĞİL

"Takımın selameti açısından, oynanacak kritik final maçı öncesi açıklama yapıp oyunculara zarar vermek istemiyorum. Gerekli açıklamaları maçtan sonra yapacak ve kamuoyunu bilgilendireceğim fakat herkes şunu çok iyi bilsin ki bu yaşananların parayla uzaktan yakından bir alakası yoktur. Bu olay tamamen bizim mesleki kariyerimizle ilgili bir durumdur. Samsunspor maçının ardından düzenleyeceğim basın toplantısıyla, tüm gerçekleri ayrıntılarıyla paylaşacağım."

PTT 1. Lig'in 29. haftasında lacivert-kırmızılı takımın başına geçen Yılmaz Vural, 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 4 beraberlikle takımını play-off'a taşıdı.

Mersin İdmanyurdu, play-off yarı finalinde karşılaştığı Orduspor'u ise 2-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup ederek finalde Samsunspor'a rakip oldu. Güney ekibi, Samsunspor'u mağlup ettiği taktirde Süper Lig'e yükselen üçüncü takım olacak.

HAKAN KUTLU GETİRİLDİ

Öte yandan Mersin İdmanyurdu, Yılmaz Vural'ın takımdan ayrılmasının ardından eski teknik direktörü Hakan Kutlu'yla anlaştı.