Yılmaz Vural: Hayatımda böyle bir seriyi yakalamadım

Yılmaz Vural: Hayatımda böyle bir seriyi yakaladım

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Vural, genel olarak iyi bir mücadele sergilediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"ÇOK AMATÖRCE BİR GOL YEDİK"

"Maçın 26. dakikasında yediğimiz bir gol var, evlere şenlik. Çok amatörce bir gol, olmaz böyle bir şey. Buna rağmen takım demoralize olmadı. Bundan sonra birkaç pozisyon bulduk. Bakın bizim yediğimiz gole bir de ilk yarının uzatmasında Muslera'nın çıkardığı topa. Daha sonra Sneijder'in attığı frikikte kalecinin tuttuğu köşeden golü yedik. Ardından çaprazdan bir gol daha oldu. Takım yine teslim olmadı ve goller attık. Ancak profesyonel futbolda bu tür hatalar yapıyorsanız kaybedersiniz. Böyle olmaz, yazık günah bir emek veriliyor. Bugün oyun anlamında onlardan aşağı kalmadık. Pozisyon anlamında onlara çok yakınız."

"HAYATIMDA BÖYLE BİR SERİYİ YAKALAMADIM"

Yılmaz Vural, Kardemir Karabükspor'un son 13 maçta kazanamadığını hatırlatarak "Ben antrenörlük hayatımda böyle bir seriyi hiç yakalamadım, Kardemir Karabükspor'un da tarihinde böyle bir şey yok. Bir şansızlıktır gidiyor ama sonuç olarak işi bırakmış değil. 24 puan ortada duruyor. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği taktirde bu işin peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

"TAÇ OLUYOR, VER ŞU TACI YA.."

Karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'yı da eleştiren Vural, "Tolga benim arkadaşım. Taç oluyor, ver şu tacı ya. Ortada olan fauller şunlar bunlar. Oyuncular gelip içeride bana bin tane şikayette bulunuyorlar. Böyle şeyler olmaz, biraz dikkat et. Onları kimsenin kucağına atmak niyetinde değiliz ama ligin bu bölümünde biraz dikkatli olun. Adalet dağıtılacaksa bunun olması lazım" ifadelerini kullandı.

"BU SALDIRI HEPİMİZE YAPILDI"

Yılmaz Vural, Fenerbahçe Futbol Takımı otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle sarı-lacivertli camiaya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Bu sadece Fenerbahçe'ye değil, hepimize yapılmış bir olaydır. Biz Kardemir Karabükspor camiası olarak kendilerine 'geçmiş olsun' diyoruz. Verilen sorumsuz demeçlerin topluma nasıl gittiğini ve sonucu görüyoruz. İnşallah bu hepimizi akıllandırır ve bir daha böyle şeyler yaşamayız" değerlendirmesinde bulundu.