Yılmaz Vural: Trabzonspor'un en önemli adayıyım

Yılmaz Vural: Trabzonspor'un en önemli adayıyım

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan deneyimli teknik adam, "Trabzonspor'da 9 ay çalıştım, bir final bir kupam var. Neden gittiğimi hâlâ bilmiyorum. Adayım. Trabzon'da yarım kalan işimi tamamlamak istiyorum. Sivasspor maçından sonra Aziz Yıldırım'ın verdiği demeç, Fenerbahçeli futbolcuları demoralize eder. Bu demeç bundan sonraki haftalarda Fenerbahçe'yi çok kritik etkiler" dedi.

GENEL OLARAK 2 TAKIMIN ŞAMPİYON OLMA İHTİMALİ OLUYOR

Yılmaz Vural, "28 yıldır profesyonel futbolun içerisindeyiz. Büyük camialarda çalıştığınız zaman şansınız artıyor. Görüldüğü gibi Türkiye Ligi artık daha çok iki takımın şampiyon olabilme ihtimali olan bir lig haline geldi. Son Kasımpaşa galibiyetinden sonra Beşiktaş'ın da şansı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM'IN KASIT VAR AÇIKLAMASI FUTBOL TAKIMINDA GÜVENSİZ ORTAM OLUŞTURUR

Vural, "Fenerbahçe'nin Sivasspor mağlubiyetinden sonra halini gördük. Aziz başkan ve futbolcuların verdiği demeçler, Fenerbahçe'nin tamamen demoralize olduğunu gösteriyor. Bunun kendisine kasıtlı yapıldığı kanaatinde. Bu maalesef büyük bir dağılma getirir. Güvensiz bir ortam doğurur. Fenerbahçe iki maç üst üste kaybettiği zaman sorunlar üst boyuta çıkıyor. Kulüp başkanı bu işin kendilerine yapılmış bur komplo olduğunu söylerse, futbolcular ne düşünür. Onlar da der ki, 'Biz ne yapacağız bu iş sahada bitmiyor, bu işin içinden nasıl çıkarız' şeklinde bir kanaat oluşur. Bu kanaat takımı demoralize eder. Bana göre Aziz Yıldırım'ın verdiği demeç takımı çok kritik etkileyecek bir demeçtir" dedi.

DOĞAL OLARAK ADAYIM

Deneyimli çalıştırıcı, "Trabzonspor'un sorunlarını çözmek, başarısına katkı sağlamak adına en önemli adaylardan bir tanesi olduğumu düşünüyorum. Ama bu tabii ki seçicilerin bir tercihidir. Buna saygı duymak zorundayız. Camia içerisinden bizi seven insanlar arıyorlar. Orada olmamı arzu ettiklerini söylüyorlar. Trabzonspor'dan resmi teklif gelirse bunu büyük bir keyifle değerlendiririm" ifadelerini kullandı.

TRABZON'DA YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM

Vural, "Yabancı olduğum bir camiya değil. 9 ay gibi bir sürede bir kupa finali oynadık. Başbakanlık kupası kazandık. Ama maalesef şu anda bile oradan neden gittiğimi bilmiyorum. Gönül ister ki bu yarım kalmış işi, yapılacak bir sözleşme ile sonuçlandırmak. Trabzonspor'a eski günlerine geri getirmek üzere yardımcı olmak isterim" dedi.