Yok Böyle Dans'ta duygusal anlar

Yok Böyle Dans'ta duygusal anlar

ENSONHABER.com/ Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren sempatik sunucu Defne Joy Foster, son olarak katılmış olduğu 'Yok Böyle Dans' adlı programda gözyaşları içerisinde anıldı.

Bu hafta finali yapılan programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, Defne Joy Foster ile ilgili yaptığı konuşmada, sevilen sunucuya ve aralarında geçen diyaloglara dair ilginç bilgiler verdi.

ELENMEK İSTEDİ

Defne Joy'un yarışmadaki performansına ve izleyici ile arasındaki sıkı bağlara değinen Ilıcalı, ''SMS'lerle biliyorsunuz her hafta programda kalabiliyordu. Biz bu sayıları güvenlik açısından sizinle paylaşmıyorduk ama en yakın rakibinin 5 katı SMS alıyordu.'' şeklinde konuşurken, Foster'ın iyi dans etmediğinin farkında olduğunu da belirtti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Programın juri üyelerinden olan Saba Tümer ise Defne Joy'un kendilerinin yanına gelerek, 'izleyici mesajlarıyla yarışmada kaldığını ve bu yarışmada ilk üçe girmeyi hak etmediğini belirterek, juri üyelerinden kendisine düşük puan vermelerini' istediğini söyledi.

Bu konuşmalar sırasında juri üyelerinin ve stüdyodaki seyircilerin gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

AZRA AKIN BİRİNCİ OLDU

Defne Joy Foster'in hayatını kaybetmesi nedeniyle erken final yapılan 'Yok Böyle Dans'ta Nikolay ile Azra Akın çifti birinci oldu.

KUPA CAN KILIÇ'A

Azra Akın, kazandıkları kupayı kaybettikleri arkadaşları Defne Joy Foster'in oğlu Can Kılıç Solmaz'a hatıra kalması için bağışladı. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan ve konuşmakta zorlanan Acun Ilıcalı, "Bu kararı tüm arkadaşlarımızla birlikte bir toplantı yapıp aldık. Kupayı kim kazanırsa kazansın 'Defne Joy Foster'in oğluna verelim' dedik. Önceki hafta kaybettiğimiz yarışmacı arkadaşımızın oğluna annesinden bir hatıra olarak kalmasını istedik" dedi.

DEFNE'YE ÖZEL KLİP

Defne Joy Foster'in saygıyla anıldığı programda, Defne'nin dansları ve jüri ile diyaloglarından oluşan bir mini klip yayınlandı. Yok Böyle Dans'tan elde edilecek gelirle 0-6 yaş arasındaki duyma engelli çocuklar için okul yapılacak.

Acun'un Defne için yaptığı duygusal konuşma

Yok Böyle Dans Final Kupası Can Kılıç Solmaz'a ve Defne için özel klip

Yok Böyle Dans Final - Azra Akın Şampiyon

Yok Böyle Dans Final - Lilia Ve Darren Bennett A New day

Yok Böyle Dans Final - Azra Akın - Eda Taşpınar - Pascal Nouma

Yok Böyle Dans Final - Pascal Nouma ve Valeria 4 minutes

Yok Böyle Dans Final - Eda Taşpınar ve Vitaly Tarkan hüp

Yok Böyle Dans Final - Azra Akın express yourself

Yok Böyle Dans Final - Azra Akın Ve Nikolay baby boy

Yok Böyle Dans Final - Pascal Nouma ve Valeria sweet dreams