Yunus Mallı: Türkiye ve Bundesliga'dan teklif aldım

Yunus Mallı: Türkiye ve Bundesliga'dan teklif aldım

Sezon sonunda Mainz ile sözleşmesi sona erecek Mallı, hedefleri, Bundesliga'dan Süper Lig'e giden futbolcular, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde gösterdiği performans ve milli takım seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

6 MAÇTA 4 GOL ATTI

Sezonun başında forma şansı bulamamasına rağmen geçen aralık ayından bu yana ilk 11'de oynama fırsatı yakaladığını belirten Mallı, "Bu sayede özgüvenim arttı. Sezonun ikinci yarısında 6 maçta 4 gol attım ve çıkışımı sürdüreceğim" dedi.

Mallı, sezon sonunda Mainz'ın ligde kalması için çabalayacağını ve ligdeki heyecanın sezon sonuna kadar süreceğine inandığını vurguladı.

Genç futbolcu, kulübüyle sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatarak, "Gelecek sezon nerede oynayacağım belli değil. Bundesliga'da kendimi iyi hissediyorum. Bundesliga ve İngiltere Premier Lig dünyanın en iyileri. O yüzden burada sürekli oynamak istersin. Benim asıl hedefim de bu" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEN TEKLİFLER ALDIM"

Mallı, Türkiye ve Bundesliga'dan bazı takımlardan teklifler aldığını belirterek, "Görüşmeler devam ediyor. Ailem ve menajerimle bunları değerlendireceğiz. Her şeye açığız. İstişare ederek kararımızı vereceğiz. Transfer durumum, alacağımız karara göre birkaç hafta içinde netleşecek" ifadesini kullandı.