Yürüyüşe çıktı kalbinden bıçaklandı

a

Olay, saat 19.30 sıralarında Gemlik ilçesi Balıkpazarı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız sahilde yürüyüş yapmak için evinden çıktı. İddiaya göre yolda yürürken karşılaştığı 27 yaşındaki E.Y. ile tartışan Düzgün Akyıldız kalbinden bıçaklandı. Yere yığılan Akyıldız çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yürüyüşe çıktı kalbinden bıçaklandı

KURTARILAMADI

Akyıldız, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. E.Y., cinayette kullanılan bıçağı olay yerinde atıp kaçtı. Polis tarafından suç aleti bıçağı incelenmek üzere el konuldu. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Düzgün Akyıldız’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Yürüyüşe çıktı kalbinden bıçaklandıCinayet zanlısı E.Y

BİR YILLIK EVLİYDİ

Düzgün Akyıldız’ın yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirirken, kaçan zanlının yakalanması için araştırma başlatıldı. Akyıldız, 1 yıl önce Irmak Akyıldız ile evlenmişti...