Zaman'dan CHP'ye ziyaret
ensonhaber.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Zaman'a yaptığı açıklamalarında Cemaat'in kanallarının Digiturk'ten çıkarılmasına tepki gösterdi, seçim öncesi açıklamalarını sürdürdü.

"AK PARTİLİ KURMAY BANA 'TÜRKİYE'Yİ YÖNETEMEYİZ' DEDİ"

Zaman'a konuşan Kılıçdaroğlu, AK Partili kurmayın yaptığı 'itirafı' açıkladı:

“Koalisyon görüşmeleri sırasında, bir bakan bizim arkadaşlara ‘Biz 280 vekil de çıkarsak, artık Türkiye'yi yönetemeyiz.' diyor. Şu anda AKP Türkiye'yi zaten yönetemiyor, meşruiyeti ancak bizim üzerimizden yakalayabilir.”

Zaman'dan CHP'ye ziyaret

Kılıçdaroğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"HACILARA BİR TEK A HABER İZLETMİŞLER"

"Yasaklarla bu ülke nereye gidecek? Sonuçta muhalefetin sesi kısılıyor. Eğer bu kanallar sabahtan akşama kadar iktidardan yana yayın yapsalardı, el üstünde tutarlardı. Sansüre karşı bir kampanyaya öncülük edebiliriz. Biz Genel Merkez olarak Digiturk'ten çıktık, evde de dilekçeyi hazırladım, hanım dilekçeyi verecek. Üye olurken bir günde üye yapıyorlar, üyelikten düşünce ‘kaldır' diyorsun, bir türlü kaldırmıyorlar. Sansüre karşı bir kampanya başlatılabilir. 90'lı yıllarda özel radyolar için yapılmıştı bu. Bu konuyu arkadaşlarımızla konuşacağız. Hükümet, sadece kendine yakın kanallar izlensin istiyor. Hacca giden hacılarımıza sadece A Haber izletilmiş mesela."