Ziya Yılmaz: 2017'de 4 milyar yatırım yapacağız
ensonhaber.com

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Holding’de, basın mensuplarıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında, gayrimenkul sektörü ve DAP Yapı’nın çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

DEVLET MİLLET EL ELE VERDİ, SÜREÇTEN GÜÇLÜ ÇIKTIK

Türkiye’nin 2016 yılında tarihi bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Ziya Yılmaz, “2016 yılı hem ülkemiz hem de sektör açısında oldukça hareketli bir yıl oldu. Darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından ekonomimizin tüm oyucuları el ele vererek adeta bir reform süreci başlattı. Süreç, tüm sektörlerin canı gönülden katılımıyla ülke çapında bir seferberliğe dönüştü. Vatandaşıyla, siyasi kurumlarıyla, işadamlarıyla birbirimize destek olduk ve bu süreçten daha güçlü çıktık. Şimdi her anlamda daha çok çalışmalı ve gelişmeliyiz. 10 bin dolarlar seviyesinde olan milli gelirimizi 25 bin dolarlara getirmeliyiz. Bilimde, sanayide, tarımda kısacası her sektörde dünya ile yarışmalıyız” dedi.

Ziya Yılmaz: 2017'de 4 milyar yatırım yapacağız

4 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

DAP Yapı olarak 2017 yılında yine ses getirecek projelere imza atacaklarını belirten Ziya Yılmaz, “4 yeni projede toplamda 4 milyar liralık yatırımı hayata geçireceğiz. Beykoz’da yapılacak projeye 1 milyar lira, Maslak’taki projeye 1.5 milyar lira, Kartal’daki projeye 500 milyon lira, Emlak Konut ihalesi ile kazanılan Validebağ arazisine 1 milyar lira yatırım yapacağız. Yeni projelerde çalışmalarımız tam gaz devam ediyor” diye konuştu.

Ziya Yılmaz: 2017'de 4 milyar yatırım yapacağız

SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER

Son 18 ayda 2000 bağımsız bölüm teslim ettiklerini belirten Yılmaz, “2017 yılında 2250 ünite daha teslim edeceğiz” diyerek satışı devam eden projeleri hakkında şunları söyledi: “Taksim Petek Residence’ta teslimlere başladık. Petek Residence, Gaudi’nin eserleri gibi bölgede fark yaratan bir proje oldu. Dünyanın en iyi karma projesi seçilen İstMarina’da ise gece gündüz çalışıyoruz. İstMarina öyle bir proje ki hafriyatı bir yıl sürdü.

Ziya Yılmaz: 2017'de 4 milyar yatırım yapacağız

PROJEDE 2 BİN 400 KİŞİ ÇALIŞIYOR

2 bin 400 kişinin çalıştığı bu özel projemizi 24 ay gibi bir süre de bitireceğiz. AVM, hastane, okul hepsi aynı anda bitecek. Altyapı çalışmaları için 30 milyon TL harcadık. 2017’de teslimlere başlayacağız. Bir de Polisan Holding ile Pendik projemiz var. 3 bin 500 konut, 500 ofis gibi üniteleriyle ayrı bir şehir gelişecek. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın alt tarafında, denize çok yakın mega bir proje olacak.”

Ziya Yılmaz: 2017'de 4 milyar yatırım yapacağız

TERAS KULE'DE ÖN SATIŞLAR BAŞLADI

DAP Yapı, Kartal'daki projelerine bir yenisini daha ekliyor. Konum itibariyle deniz ve Adalar manzaralı projenin dikkat çekici özelliği ise 1+0'dan 3+1'e kadar tüm rezidansların teras alanının bulunması. Teras Kule, lokasyon olarak Kartal’da İstMarina ve Pendik Marina arasında, Sabiha Gökçen Havalimanı, Bağdat Caddesi, Kadıköy Kartal Metro Hattı Kartal İstasyonu, üniversite ve hastanelere çok yakın konumda yer alıyor. Adalar manzaralı Teras Kule, geniş ferah terasların yer aldığı ticari üniteler, ofisler ve rezidanslardan oluşuyor. Sosyal donatıların ön planda tutulduğu projede yüzme havuzu, spor tesisleri, yeşil bahçe alanları bulunuyor.

Ziya Yılmaz: 2017'de 4 milyar yatırım yapacağız

TERAS KULE 400 BAĞIMSIZ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yeni projeye ilişkin yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:

“Yeni projelerimizin startına Teras Kule ile başlıyoruz. Projemiz bu yıl vefat eden dünyanın en ünlü mimarlarından Zaha Hadid’in Kartal için çizdiği kentsel dönüşüm projesinin tam merkezinde bulunuyor. Teras Kule, 2 blokta ticari üniteler, ofisler ve rezidansların yer aldığı 400 bağımsız bölümden oluşuyor.

Kartal’da yükselecek yeni projemiz ile daha önce hayata geçirdiğimiz Adam Kule, Vazo Kule, Tango ve Burgu Kuleler gibi yeni bir konsept oluşturacağız. Teras Kule’de gökyüzü bahçesi gibi simgesel bir proje geliştirdik. 30’uncu katta bir yandan güneşlenme imkanı bir tarafta bahçe hayatı sunulacak. Şu ana kadar 400 konut için ön talep toplamaya başladık. Daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcılara yüksek prim sağlayacağız. Teras Kule’de ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenleri bekliyoruz Bölge mevcut AVM’lerinin yanı sıra yeni yapılan AVM’ler ile birlikte yeni bir çekim merkezi olacak. Ayrıca yeni açılan Osmangazi Köprüsü ile Yalova, Gemlik ve Bursa’ya çok hızlı bir şekilde ulaşma imkanı da var.”

Gökyüzü Bahçelerinin Kapısı Avantajlara Açılıyor Projede DAP Yapı bünyesinde peşinatsız ve de 40 ay vadeye uzanan kişiye özel vade farksız esnek ödeme imkanları ile muhteşem rezidanslara sahip olmak mümkün kılınıyor. Çok kısa bir süre için geçerli olan kampanyada sınırlı sayıdaki özel rezidanslardan konut sahibi imkanı veriliyor.