Zonguldak'ta liseli bir kız otobüste alkol komasına girdi

e

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alkol komasına giren lise öğrencisi hastanelik oldu. Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin ve beraberindeki arkadaşlarının hali, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

OTOBÜSE GÜÇLÜKLE BİNDİ

Ankara'dan Ereğli ilçesine yatılı lisede okumak için gelen 16 yaşındaki Y.B.P, arkadaşları ile birlikte alkol aldı. Alkolü fazla kaçıran ve ayakta durmakta güçlük çeken genç kız, yurda dönmek için geldikleri durakta arkadaşlarının da yardımı ile otobüse güçlükle bindi. Genç kızın halk otobüsünde yaşadıkları ise otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Zonguldak'ta liseli bir kız otobüste alkol komasına girdi

"BİR DAHA ASLA YAPMAYACAĞIM"

Görüntülere göre halk otobüsüne binen ve kısa süre sonra aldığı alkol ile kendini kaybeden Y.B.P'ye arkadaşları yardım etmeyince araçta yolcu olarak bulunan bir kadın arkadaşlarına tepki gösterek, "Siz nasıl arkadaşsınız. İnsan arkadaşına yardım eder" diyerek çıkışıyor. Bu sırada genç kızın, kendisine yardım eden kadının "Bir daha asla böyle şeyler yapma" sözüne "Bir daha asla yapmayacağım" diyerek cevap vermesi dikkati çekiyor.

Zonguldak'ta liseli bir kız otobüste alkol komasına girdi

"KİM İÇİRDİYSE CEZASINI VERSİNLER"

Otobüsteki bazı yolcular "Bu kızı kim içirdi bu kadar? 16 yaşında çocuk daha bu. Bunu polise götürün, kim içirdiyse cezasını versinler" diye konuştukları da görüntüde net bir şekilde yer alıyor. Alkol komasına giren Y.B.P, otobüstekilerin 112 Acil'e haber vermeleri üzerine, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan genç kız, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.