Yurdum insanı derlemesi
İHA

Aksaray ve Bursa'da gerçekleşen iki ilginç olayı derledik.

Olayların ilkinde Aksaray Büyük Bölcek Mahallesi Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi'nde trafik ekipleri, yaya geçidini kullanmayanlara yönelik denetim yaptı.

3 ÖĞRENCİ CEZALARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Gerçekleştirilen denetimde yaya geçidini kullanmayan 3 öğrenciyi fark eden polis ekipleri, trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle 108’er lira para cezası kesti. Hatalarını kabul eden öğrenciler, ceza makbuzlarını ellerine alarak kendilerine ceza yazan polis memuru ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yurdum insanı derlemesi

Bir diğer ilginç haber Bursa'da meydana geldi. Olayda dişini çektirmek için gittiği hastanede dişi uyuşmayan 18 yaşındaki genç, doktoru bıçakladı.

DİŞİ UYUŞMADIĞI İÇİN DOKTORU BIÇAKLADI

Dişi uyuşmayan Mert D.'ye doktor Gören, ikinci kez iğne yaptı. İki iğneye rağmen dişi uyuşmayan Mert D., doktorla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mert D., Dr. Gören'i göğsünden bıçakladı.

Yurdum insanı derlemesi

DOKTORUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Doktorun yaralandığını gören sağlık personelleri, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler şüpheli Mert D.'yi gözaltına alırken, yaralanan doktor ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yurdum insanı derlemesi

"BAŞKA TARİHTE GEL DEYİNCE BIÇAKLADIM"

Mert D., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince emniyete götürüldü. Burada ifadesi alınan Mert D.'nin, dişinin tedavisi için hastaneye gittiğini belirterek, "Doktor, dişime 2 defa iğne yaptı; fakat dişim uyuşmayınca başka tarihte gelmemi söyledi. Ben de daha sonra gelemeyeceğimi belirttim. Tartışma çıkınca yanımdaki bıçakla doktoru bıçakladım." dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Mert D., adliyeye sevk edildi.

Yurdum insanı derlemesi

DOKTOR HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Öte yandan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan diş hekimi Hamdi Gören'in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)