3 gün önce evlendi, eşi 5 aylık hamile çıktı
İHA

29138423J4M

Aydın'ın Karacasu ilçesinde yolda rahatsızlanan eşinin 5 aylık hamile olduğunu öğrenen M.E., eşine boşanma ve tazminat davası açtı.

3 GÜN ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

İzmir’de pideci ustası olarak çalışan M.E. (26), görücü usulüyle tanıştığı Karacasulu F.K. (21) ile 2 gün 3 gece devam eden düğünle dünya evine girdi. 8 Ekim 2016 tarihinde gelin F.K’nın yaşadığı Karacasu’ya bağlı Ataköy Mahallesi’nde yapılan kına gecesinin ardından 9 Ekim tarihinde ise oğlan evi olan Denizli’nin Tavas ilçesinde düğün yapıldı.

''EŞİNİZ 5 AYLIK HAMİLE''

Düğünün ardından eşiyle birlikte İzmir’deki evine gitmek üzere yola çıkan damat M.E’nin dünyası, gelin F.K’nın rahatsızlanıp en yakın hastaneye gitmeleriyle karardı. Doktorların müdahalesinin ardından “Müjde, eşiniz 5 aylık hamile” yanıtını alan M.E. neye uğradığını şaşırdı. 3 gün önce nikah kıydığı karısının 5 aylık hamile olduğunu öğrenen damat M.E., soluğu kızın ailesinin evinde aldı.

EŞİNE DAVA AÇTI

Emniyete giderek şikayetçi olan M.E., hızlı bir şekilde boşanma işlemlerini başlattı. Büyük bir mağduriyet yaşayan M.E.; gelin F.K ve ailesi hakkında da tazminat davası açtı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)