Adana’da aile içi husumet ölümle bitti
DHA

25 Kasım gecesi Adana’nın Çukurova ilçesinde Ulaş Çelikten (22), arkadaşlarıyla Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir mekanda içki içip, çıkışta eniştesi M.T. (50), yeğeni Mehmet Şükrü Cirit (18) ve arkadaşı M.Ş. ile karşılaştı.

Araları bozuk olan Çelikten ile Cirit, burada tartıştı.

Çıkan kavgada Cirit, tabancasını çekip, otomobiline yönelen Çelikten'e peş peşe ateş ettikten sonra kaçtı.

HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

M.T., kanlar içinde yığılan Ulaş Çelikten'i kendi otomobiliyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüp, acil servise bıraktıktan sonra gitti.

Vücuduna 5 mermi isabet eden Çelikten, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, cinayet şüphelisi Mehmet Şükrü Cirit'i yakalamak için çalışma başlattı.

Adana’da aile içi husumet ölümle bitti

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Ekipler, ertesi gün Cirit’i ve arkadaşı M.Ş.’yi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde yakaladı. İzini kaybettiren M.T.'nin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan M.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, Cirit ise tutuklandı.

Adana’da aile içi husumet ölümle bitti

CİNAYETİN SEBEBİ

Polisin araştırması sonucu Mehmet Şükrü Cirit'in dayısı M.T. ile Ulaş Çelikten'in ablası R.T.’nin (32) evli ve aralarının kötü olduğu, Mehmet Şükrü Cirit ve Ulaş Çelikten'in de taraf olarak olayla ilgili tartışıp küfürleştiği, aralarında oluşan husumet nedeniyle Cirit'in cinayeti işlediği öğrenildi.

Adana’da aile içi husumet ölümle bitti

“BUNLAR BENİ VURACAKLAR”

Bu arada Ulaş Çelikten'in öldürülmeden yaklaşık 1 ay önce annesine “Ben gideceğim. Bunlar beni vuracaklar. Gitmem gerekiyor” şeklinde mesajı attığı ortaya çıktı.

Ulaş Çelikten'in ağabeyi Doğan Çelikten “Ulaş, eniştem ile sorun yaşadı. Bu yüzden eniştemin yeğeni olan katil zanlısı ile tartışıp küfürleştiler. Ulaş, bir tanıdığın evine sığındı. Anneme 'bunlar beni vuracaklar' diye mesaj atınca aile büyükleri araya girip, barıştırdı. 1 ay sonra da bu olay yaşandı. Ulaş’ın katiliyle yaşadığı hiçbir problem yoktu. Azmettiricinin enişte olduğunu düşünüyoruz. Hastaneye götürüp kaçan da kendisidir. Suçluların hak ettikleri cezayı almasını istiyorum.” dedi.

Adana’da aile içi husumet ölümle bitti

Adana’da aile içi husumet ölümle bitti

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)