Adana'da camı kırıp, evi kundakladılar
DHA

Adana'nın Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde gece cam kırılma sesini ve ardından da evi saran dumanları fark eden İsa Ç., ailesini alıp, dışarı çıktı.

Evinin yandığını gören İsa Ç., durumu itfaiye ve polise bildirdi.

Özel harekat polisleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekibi de avlevleri diğer evlere sıçramadan söndürdü. Yakınlarının yardımıyla bulundukları yerden çıkartılan söz konusu 5 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KUNDAKLANDIĞI BELİRLENDİ

Soğutma çalışmasının ardından itfaiye erlerinin yaptığı ilk incelemede, odanın camı kırılmak suretiyle içeriye atılan yanıcı madde ile evin kundaklandığı belirlendi.

Adana'da camı kırıp, evi kundakladılar - Video

Camı kırıp, evi kundakladılar -1

"KAN DAVALILARINI BİZİM SAKLADIĞIMIZI SANIYORLAR"

Yangın sırasında yeğenlerini ve yengesini evden çıkarttığını gazetecilere anlatan Ahmet Çağatay, "Olay anında kardeşim, yeğenlerim ve kardeşimin hanımı evin içindeydi. Bizler, amcamın çocukları hep birlikte dışarı çıkarttık bunları. Aynı mahallede oturduğumuz kişiler, kan davalılarını bizim sakladığımızı sanıyorlar. Bizim hiçbir ilgimiz yok. Daha önce de üst kattaki evin kapısını kırıp içeri girmişler, evi dağıtmışlar televizyonu çalmışlar."dedi.

Ev sahibi İsa Çağatay ise "Biz kendi halinde esnafız. Benim evime girmişler paramı televizyonumu çalmışlar, bana gelip zulmediyorlar böyle." diyerek gözyaşı döktü.

Camı kırıp, evi kundakladılar -2

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kundaklamaya olayını gerçekleştirebilecek kişiler üzerine bölgede araştırma yapan polisler, kimliği öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı.
Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Camı kırıp, evi kundakladılar -3

Camı kırıp, evi kundakladılar -4

Camı kırıp, evi kundakladılar -5

Camı kırıp, evi kundakladılar -6

Adana'da camı kırıp, evi kundakladılar

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)