Adana'da silahlı saldırıda yaralanan taksici, şüpheliye tehditler yağdırdı
DHA

Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mehmet Kartal Bulvarı ile Şair Hasibehatun Caddesi'nin kesiştiği kavşakta, Mesut U., iddiaya göre konuşmak için yol kenarında bekleyen taksi sürücüsü Ekrem K.'nin yanına geldi.

BACAĞINDAN VURUP KAÇTI

Henüz bilinmeyen nedenle belindeki tabancayı çıkartan Mesut U., önce havaya ardından da Ekrem K.'ye ateş edip, olay yerinden kaçtı.

Bölgede devriye görevinde bulunan mahalle bekçileri, silah sesini duyup, olay yerine geldiklerinde taksi sürücüsü Ekrem K.'nin aracının başında yaralı olarak durduğunu fark etti.

Dizine isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralanan Ekrem K., polislerle birlikte kendisini yaralayan şüphelinin evine gidip, yakalanmasını sağladı.

Adana'da silahlı saldırıda yaralanan taksici, şüpheliye tehditler yağdırdı VİDEO

Silahlı saldırıda yaralanan taksi sürücüsü, şüpheliye tehditler yağdırdı -1

"BEN VURACAKTIM POLİSLER ELİMDEN ALDI"

Daha sonra ambulans beklerken kendisini görüntüleyen gazetecileri fark eden Ekrem K., "Aramızda hiç husumet yok. Ben karşıda duruyordum, çağırdı 'ağabey konuşalım' dedi. İlk başta mermiyi ağzına verdi, havaya sıktı. Sonra 'sana da sıkarım' dedi, ben de 'sık senden mi korkacağım' dedim, sıktı. Sonra  peşine koştum, ben vuracaktım, polisler elimden aldı" dedi.

Ardından, "Mesut, sen daha bu mahalleye giremeyeceksin. Mermiyi ağzına verdi, 'sıkacağım' dedi. Ben de 'sık' dedim. Ateş etti, demek ki canına susamış. Biz mermiden korkmayız." diye tehditler yağdıran Ekrem K., olay yerine gelen ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheliyi gözaltına alan polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Silahlı saldırıda yaralanan taksi sürücüsü, şüpheliye tehditler yağdırdı -2

Silahlı saldırıda yaralanan taksi sürücüsü, şüpheliye tehditler yağdırdı -3

Silahlı saldırıda yaralanan taksi sürücüsü, şüpheliye tehditler yağdırdı -4

Silahlı saldırıda yaralanan taksi sürücüsü, şüpheliye tehditler yağdırdı -5

Silahlı saldırıda yaralanan taksi sürücüsü, şüpheliye tehditler yağdırdı -6

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)