Afyonkarahisar’da tacizciyi uyardı, öldürüldü

Afyonkarahisar'da Kadınana Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Engin Taş, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda Taş, boynundan bıçaklanarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla üniversite hastanesine kaldırılan Taş yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Saldıranlar kısa sürede yakalandı

Olayın ardından çevredeki güvenlik kameraları ile tanıkların beyanından yola çıkan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonrası olayı gerçekleştirdikleri belirlenen 19 yaşındaki Serkan Ç. ve yeğeni 16 yaşındaki V.Ç.’yi olaydan birkaç saat sonra gerçekleştirdiği başarılı operasyon ile yakalayarak gözaltına aldı.

Engin Taş

Takip edilen kızlar yardım istedi

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede ortaya çıkarılan cinayet nedeni ise Engin Taş’ın çalıştığı pastaneye gelen iki genç kızın kendisinden ‘ağabeyi 2 kişi bizi gezmeye gittiğimiz alışveriş merkezinden bu yana takip ediyor. Bize yardım eder misin?” diyerek yardım istediği, bunun üzerine de Taş’ın kızların gösterdiği Serkan Ç., ve V.Ç.’yi uyardığı öğrenildi.

Daha sonra Taş ile şahıslar arasında tartışma çıktığı ve Serkan Ç.’nin yanındaki bıçakla talihsiz adamı boynundan bıçakladığı iddia edildi.

3 çocuk babasıydı

İHA'nın haberine göre; iki genç kızı korumak isterken hayatını kaybeden talihsiz adam Erkmen beldesinde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. 36 yaşında yaşamını yitiren Taş’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Engin Taş