Antalya'da annesinin ölüm haberini alan genç kendine zarar verdi
DHA

Antalya'nın Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde, annesi Dilek Necmiye Ç.'nin öldüğü haberini yeni alan Abdullah Ç., annesinin yaşadığı binaya gelerek ağlamaya başladı.

Abdullah Ç.'nin ağladığını gören komşuları sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamayınca 1'inci kattaki evine gönderdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP KENDİNİ KESTİ

Bu esnada Abdullah Ç., iddiaya göre eşi ile tartışmaya başlayıp sinir krizi geçirdi.

Bir süre sonra kendisine gelen Abdullah Ç., çocuklarını ve eşini gönderdikten sonra kendisini eve kilitleyerek jiletle vücuduna zarar vermeye başladı.

Evden gelen sesler üzerine komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAPI BALYOZLA KIRILDI

Abdullah Ç., polis ekiplerine kapıyı açmayınca itfaiyeden yardım istendi. Abdullah Ç., polislerin kendisini ikna etmeye çalıştığı esnada kapıyı tekmelerken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise kapıyı balyozla 15 dakikada kırdı.

KORKAN 2 ÇOCUK BİNADAN ÇIKARTILDI

İtfaiye ekiplerinin balyozla kapıyı kırdığı esnada sesten dolayı korkan binada oturan 2 çocuk ise binadan çıkartılarak uzaklaştırıldı.

Antalya'da annesinin ölüm haberini alan genç kendine zarar verdi VİDEO

VÜCUDUNDA KESİ İZLERİ

Kapının kırılmasıyla beraber polis ekipleri içeriye girerek Abdullah Ç.'yi etkisiz hale getirdi. Vücudunda çeşitli kesik izleri bulunan Abdullah Ç., sedyeye alınarak Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Annesinin öldüğü haberini aldı, kesici aletle kendisine zarar verdi -2

"KAPI ÖNÜNDE OTURUP AĞLIYORDU"

Abdullah Ç.'nin annesinin 2 gün önce hayatını kaybettiğini ifade eden komşu Mustafa Mutlu (58), "Polis ekipleri Abdullah'a annesinin öldüğünü haber vermek için ulaşamadı. O da sanırım Isparta'da nezaretteymiş. Telefonu açtığında annesinin öldüğü söylenince inanmamış. ‘Bana yalan söylüyorsunuz’ demiş. Bugün akşama doğru buraya geldi. Burada oturup ağlıyordu, hanım içeriye alalım dedi ama evine gönderdik" dedi.

Annesinin öldüğü haberini aldı, kesici aletle kendisine zarar verdi -1

"İTFAİYE BALYOZLA KAPIYI KIRDI"

Abdullah Ç.'yi evine gönderdikten bir süre sonra olayların yaşandığını kaydeden Mutlu, "Çocuğunu aşağıya gönderdi. Anneme bir şey oldu deyince biz de yukarıya bakmaya çıktık. Oraya çıktığımızda yerde yatıyordu. Biz de hemen ambulansı aradık, onlar da geldi. ‘Bizlik bir şey yok polisi çağırmalısınız’ deyip gittiler. Sonra ise polis geldi, sireni duyunca sanırım canlanmaya başladı ve ‘Kendimi keserim’ gibi şeyler söylemeye başladı. Sakinleştirmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Polisler ve itfaiye gelerek kapıyı kırdı ve içeriye girdiler" diye konuştu.

Annesinin öldüğü haberini aldı, kesici aletle kendisine zarar verdi -3

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)