Bursa'da başkasına kaçan eşinden, çocuklarının alınmasını istiyor
İHA

Bursa'nın Mudanya ilçesinde pazarcılık mesleği yapan Mehmet Arı, 18 senedir eşi H.A. ve 3 çocuğuyla birlikte evliliğini sürdürüyordu.

Bir gün Mehmet Arı’nın eşi, "Sahile gezmeye gidiyorum" diyerek 11,12 ve 14 yaşlarındaki çocuklarını alarak evden ayrıldı.

EŞİNİN KAÇTIĞINI ÖĞRENDİ

Eşinin eve dönmemesi üzerine büyük üzüntü yaşayan Mehmet Arı, Mudanya Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Daha sonra eşinin Bayram Y. ile birlikte Ankara’nın Sincan ilçesine kaçtığını öğrendi.

Eşi evden çocuklarıyla kaçtı; çocuklarını istiyor -1

3 AYDIR ÇOCUKLARINI GÖREMİYOR

Eşinin kaçtıktan sonra kendisine boşanma davası açtığını da öğrendi. 3 aydır çocuklarını göremeyen gözü yaşlı baba; çocuklarının hayatından endişe ediyor. Mehmet Arı, eşinin Bayram Y. ile sosyal medyada fotoğraflarını görünce tazminat davası da açtı.

"EŞİMİN FOTOĞRAFLARINI GÖRDÜM"

Mehmet Arı’nın tek isteği hayatından endişe ettiği çocuklarının velayetini almak. Başından geçen olayları anlatan Mehmet Arı, "Eşim 26 Kasım Cuma günü 'Sahilde dolaşacağım' diye 3 çocuğumla birlikte yanımdan ayrıldı. Geldiğimde evde olmadığını gördüm. Eve dönmeyince endişe ederek Mudanya Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusu yaptım. Sonra hakkımda boşanma davası açtığını öğreniyorum. Eşimin Bayram Y. ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Çocuklarıma 2 aydır hiç ulaşamıyorum. Çocuklarımla 2 ay sonra telefonda görüştüm. 3 aydır da hiç yüzlerini görmedim. Ben çocuklarımı istiyorum. Çocuklarımın hayatından endişe ediyorum. Eşim beni bırakıp gittiği için tazminat davası da açtım. Boşanıp çocuklarımın velayetini almak istiyorum." dedi.

Eşi evden çocuklarıyla kaçtı; çocuklarını istiyor -2

"ÇOCUKLARIN ALINMASINI İSTİYORUZ"

Çocukların amcası İsmail Arı, "Biz 90 gündür çocukları göremiyoruz. Dava açılmış durumda, biz dava bitene kadar çocukların devlet tarafından alınmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"KOCAM BENİ BİR AN ÖNCE BOŞASIN DİYE FOTOĞRAFI PAYLAŞTIM"

Bir televizyon programına bağlanan H.A, "Evden ayrıldım, Bayram Y. ile gittim. Bayram Y. benim arkadaşımın kardeşi. Onunla beraber yaşamıyoruz. Altlı üstü oturuyoruz. Ben kocam beni bir an önce boşasın diye Bayram Y. ile fotoğrafımı sosyal medyaya attım." şeklinde konuştu.

Eşi evden çocuklarıyla kaçtı; çocuklarını istiyor -3

Eşi evden çocuklarıyla kaçtı; çocuklarını istiyor -4

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)