Bursa'da suç makinesi sonunda tutuklandı
ensonhaber.com

Bursa’nın merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde bulunan iş yerlerinden, çelik kasa, oto, otodan hırsızlık ve kasten yaralama olayları olmak üzere toplamda 17 suçtan aranan 21 yaşındaki M.A.’nın, daha önceden de çeşitli suçlardan kesinleşmiş 40 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine bağlı ekipler, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

230 kamera incelendi

Şüphelinin iş yerlerinden hırsızlık yapmadan önce araç çaldığı ve çalıntı plaka takarak olayları gerçekleştirdiği belirlenerek 230 güvenlik kamerası incelemeye alındı.

Toplamda 62 adet suç kaydı bulunan M.A., Şirinevler Mahallesi'ndeki ikametine düzenlenen baskın sonucu yakalanarak emniyete götürüldü.

suç makinesi

Cezaevine gönderildi

Şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda ise ruhsatsız silah ele geçirilirken çalıntı olduğu belirlenen malzemelere el konularak sahiplerine teslim edildi.
Olayları gerçekleştiren M.A.’ya yardım ve yataklık eden ve önceden yakalanan 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da suç makinesi sonunda tutuklandı VİDEO

suç makinesi

suç makinesi

suç makinesi