Cebeci Plajı'nda ölü bulunan gençlerden not çıktı

israil

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Cebeci Plajı'nda dün sabah saatlerinde iki gencin cansız bedenlerinin bulunmasıyla ortaya çıkan sır büyük oranda çözüldü. Cankurtaran iskelesinde asılı bulunan 17 yaşındaki Ziya Yağcı'nın, 18 yaşındaki kız arkadaşı Melisa Kolpar'ı kaldıkları çadırda boğarak öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdiği sanılıyor. Jandarma çadırın içinde Melisa'nın boğazının sıkılmasında kullanıldığı sanılan ipi de buldu.

"MELİSA'NIN CANINI BEN ALDIM"

Ziya'nın, öldürdüğü genç kızın annesine de "Melisa'nın canını ben aldım" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi. Söz konusu notta, Melisa Kolpar'ın annesinden özür dileyen Yağcı'nın, "Ayfer Teyze Melisa'nın hiçbir suçu ve günahı yok. Biz Onur'un arkasından gidiyoruz. Melisa'nın ve kendi canımı ben aldım" yazdığı belirtildi. Notta adı geçen Onur'un, Melisa ve Ziya'nın bir süre önce yaşamını yitiren ortak arkadaşları olduğu öne sürülüyor.

Cebeci Plajı'nda ölü bulunan gençlerden not çıktı

Cebeci Plajı'nda iki kişinin cesedi bulundu VİDEO

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Melisa Kolpar'ın Instagram hesabında olaydan bir gün önce paylaştığı ve arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" mesajı dikkat çekmişti.

Cebeci Plajı'nda ölü bulunan gençlerden not çıktı

DİZİLERDE ROLLER ALMIŞTI

Bu arada ölen iki gencin İzmit'te bir oyunculuk ajansına kayıtlı oldukları Melisa'nın Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde küçük roller aldığı belirlendi.

Cebeci Plajı'nda ölü bulunan gençlerden not çıktı

"UYUŞTURUCU KULLANDIĞI YÖNÜNDE İDDİALAR DUYDUM"

Habertürk gazetesinden Gökhan Karabulut'un haberine göre ise Melisa'nın dayısı Salim Kolpar, yeğeninin sağlık meslek lisesinde hemşirelik bölümünde okuduğunu söyleyerek şöyle konuştu: "Ben bu çocukla arkadaşlığını duyduğumda dayısı olarak karşı çıktım. Çünkü çocuğun uyuşturucu kullandığı yönünde iddialar duydum. 4 gündür tatildelermiş birlikte. Bilseydim karşı çıkardım. Çok çaba sarf ettim görüşmemesi için ama beni dinleyen olmadı. Maalesef annenin çocuğuna karşı sevgisi her zaman öne geçti. Kız kardeşim Ayfer çok tutkundu kızına. Her zaman onun istediğini yapmaya çalışırdı."

Cebeci Plajı'nda ölü bulunan gençlerden not çıktı

"YEĞENİMİN HERHANGİ BİR SORUNU YOKTU"

Bu arada Ziya Yağcı'nın amcası Ahmet Yağcı ise yeğeninin kendi halinde sakin bir genç olduğunu belirterek, "Ziya düzgün, efendi, kendi halinde yaşayan, kimseye zararı olmayan bir çocuktu. Kız arkadaşıyla arada bir görüştüğünü duyuyordum. Dün (önceki) gece saat 03.00 sıralarında erkek arkadaşlarıyla okey oynuyordu. Kız gece mi geldi, bu konuda bir bilgimiz yok. Yeğenimin herhangi bir sorunu yoktu" dedi.