Dolandırılan kadın programa gelinlikle geldi
ensonhaber.com

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te izleyenleri yine şaşkına çevirecek bir olay yaşandı.

Kocaeli'de babasından kalan evde yaşayan 41 yaşındaki bir çocuk annesi Ebru Fidan, TikTok üzerinden tanıştığı Ramazan Aydın tarafından 120 bin lira dolandırıldı.

Tiktok'ta tanıştığı Aydın ile sevgili olan Ebru Fidan, sevgilisi ne derse inandı. Babasından kalan evi satan Fidan düğün hazırlıkları yaptı, sevgilisinin parasını harcadığını düşünerek pek çok şey aldı.

"BENİM SUÇUM, GÜNAHIM NE?"

Ramazan Aydın, iddialara göre paralarla birlikte nikahtan bir gün önce ortadan kayboldu. Nikahtan bir gün önce terk edilen kadın, gelinlik ve bindallısıyla Müge Anlı canlı yayınına çıktı. Müge Anlı'nın hayretle dinlediği Ebru Fidan, canlı yayında gelinliğine sarılarak, "Benim suçum, günahım ne? Neden beni böyle ortada bıraktın? Bana 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki düşman çatlatacağım' dedin. Bana zorla ses sistemi bile aldırdın. Bizim ev disko mu? Nikah yapma bahanesiyle evime göz koydun." dedi.

Dolandırılan kadın programa gelinlikle geldi ViDEO

"KENDİ PARASINI KENDİSİ YEDİ"

Düğün davetiyesi, gelinliği ve takılarıyla gözyaşı döken Ebru Fidan'a çok geçmeden dolandırdığını iddia ettiği Ramazan Aydın, yanıt verdi. Dolandırıcı olmadığını söyleyen Aydın, "Kendisi bana eğlence mekanlarına gitmemiz için baskı uyguladı. Kendi parasını kendisi yedi. Takıları kendisi aldı. Benim alyansımı bile o seçti. Ev bakmaya gittiğimizde tartıştık. Daha sonra karakolluk olunca kendisiyle ayrıldım ama aşkımızın bitmediğini kendisine mesajla ilettim. Onun için saçımı sakalımı kestirdim. Gelsin dizimin dibinde otursun." ifadelerini kullandı.

Dolandırılan kadın programa gelinlikle geldi

Dolandırılan kadın programa gelinlikle geldi

Dolandırılan kadın programa gelinlikle geldi