Durakta bekleyen Adanalı beyin kanaması geçirdi
İHA

1

Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 65 yaşındaki Halil İbrahim Gümüşgerdan sürekli baş ağrısı olduğu için sabah erken saatte hastaneye gitmek için Ova Mahallesi’ndeki evinden çıkarak Şakirpaşa Caddesi’nde bir marketin önünde dolmuş beklemeye başladı.

DURAKTA BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Bir süre kaldırımda bekleyen yaşlı adam, daha sonra marketin kapısının önüne gelerek burada kapıya dayanıp beklemeye devam etti. Bu sırada baş ağrısı artan yaşlı adam elini başına götürüp beklemeye devam ettiği sırada birden yüz üstü yere düştü. Yanındaki okula gitmek için bekleyen öğrenciler bir anda gelişen olay üzerine adeta şok olurken, dolmuş bekleyen vatandaşlar hemen yardıma koştu. Vatandaşlar, hemen yoldan geçen araçlardan yardım istedi. Bir kamyonet durunca vatandaşlar yaşlı adamı karga tulumba alarak kamyonete koyup Adana Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Ecel dolmuş beklerken geldi VİDEO

GÜVENLİK KAMERALARI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLEDİ

Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Yaşlı adama müdahale eden doktorlar öldüğünü belirledi. Bu arada olay yerine gelen polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Önce trafik kazası olduğunu zanneden polis, güvenlik kamerasını inceleyince olayın daha farklı olduğu ortaya çıktı.

Durakta bekleyen Adanalı beyin kanaması geçirdi

HAYATINI KAYBETTİ

Görgü tanığı 29 yaşındaki Mehmet Dilek sabahleyin piliç sattığı dükkanını açtığını bir süre sonra seslere geldiğinde yaşlı bir adamın yerde olduğunu, kurtarmak için mücadele ettiklerini yoldan geçen aracı durdurup hastaneye götürdüklerini ancak kurtaramadıklarını söyledi. Yaşlı adamın cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldıktan sora ailesine teslim edilerek defnedildi.

Durakta bekleyen Adanalı beyin kanaması geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)