- Haberler
- 3. Sayfa Haberleri
- Eşi tarafından benzinle yakılan kadın hayatını kaybetti
Eşi tarafından benzinle yakılan kadın hayatını kaybetti
Antalya'nın Kemer ilçesinde 17 gün önce eşi tarafından üzerine benzin dökülen 2 çocuk annesi kadın yaşam savaşını kaybetti.
- DHA
- 12.11.2016 - 09:22

Kemer ilçesinde bulunan Yeni Mahalle’deki bir sitede 26 Ekim’de, eşiyle tartıştıktan sonra dışarıya çıkan ve elinde bir şişe benzinle eve gelen Zekai Şengül (48), 9 yaşındaki kızlarını dışarıya çıkardıktan sonra tüm kapı ve pencereleri kapatmış ve iddiaya göre eşi Nurşen Şengül’ü (38) üzerine benzin dökerek ateşe vermişti. 2 çocuk annesi Nurşen Şengül alevler içinde kalırken, Zekai Şengül de alevlerden kurtulamayarak yanmıştı.
DÜN AKŞAM HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, çift sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Nurşen Şengül, 17 günlük yaşam savaşının ardından dün akşam hayatını kaybetti.