Gaziosmanpaşa'da hırsızlık yapanları uyaran kişiye satırlı tehdit

İstanbul Gaziosmanpaşa'da saat 05.00 sıralarında Akdeniz Caddesi'nde bulunan elektrik malzemeleri satışı yapılan iş yerinde hırsızlık vakası yaşandı.

Hırsızlığı önlemeye çalışan kişiyi satırla tehdit ettiler

5 kişi iş yerinin kepenklerini keserek içeriye girdi. İçeride bulunan elektrik malzemelerini iş yerine yanaştırdıkları araca yükselmeye başladı. O sırada sokaktan geçen bir kişi, hırsızlığı görünce engel olmaya çalıştı.

Çaldıkları malzemeleri araca yükselmeye devam edenlerden biri eline aldığı satırla kendisini uyaran kişinin üzerine yürüdü. Kişiler, çaldıkları elektrik malzemeleri ile kayıplara karıştı. Polis ekiplerinin hırsızlık yapan kişileri yakalama çalışmaları başladı.

Gaziosmanpaşa'da hırsızlardan satırlı tehdit -1

"Mal gitti canımız yandı ama insanlara bir şeyler olabilirdi"

DHA'nın haberine göre iş yeri sahibi Saim Karakaya, " 5 kişi dükka      na giriyor, kepenkleri kağıt gibi yırtıp atıyorlar. 100-150 bin lira malzemeyi araçlarına yüklüyorlar. O sırada alarm devreye giriyor, burada esnaf arkadaşlar var. Onlarda tepki vermek için 'hayırdır ne oluyor' tarzı bir şeyler söylüyor. Silah doğrultuyorlar insanların üstüne yürüyor. Çok rahat bir şekilde 'ben keserim, bu hırsızlığı yaparım' imajı oraya koyuyorlar. Mal gitti canımız yandı ama insanlara bir şeyler olabilirdi" dedi.

Gaziosmanpaşa'da hırsızlardan satırlı tehdit -2

Gaziosmanpaşa'da hırsızlardan satırlı tehdit -3

Gaziosmanpaşa'da hırsızlardan satırlı tehdit -4

Gaziosmanpaşa'da hırsızlardan satırlı tehdit -5

Gaziosmanpaşa'da hırsızlardan satırlı tehdit -6