Kağıthane'deki motosiklet hırsızını burnu ele verdi
DHA

Kağıthane Harmantepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde sabah saatlerinde yürüyerek sokağa giren kapüşonlu hırsız, etrafı gözetledikten sonra park halindeki motosikletin yanına yanaştı.

Motosikletin kilidini kıran şüpheli, motosiklet ile olay yerinden kaçtı.

Sabah işe gitmek için dışarı çıkan Ali Yılkın motosikletinin yerinde olmadığını fark etti.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Hemen güvenlik kamera görüntülerini izleyen Yılkın, motosikletinin çalındığını görünce güvenlik kamera görüntüleri ile polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Ali Yılkın motosikletinin bulunmasını bekliyor.

Kağıthane'deki motosiklet hırsızını burnu ele verdi ViDEO

"HIRSIZI BURNUNDAN TANIDIM"

Ali Yılkın, "Ben her zamanki gibi motosikletimi kapının önünde kilitledim. Üç dakikada motosikletimi çaldılar. İki gün önce de bir arkadaşın motosikletini çaldılar. Bu aynı kişi. Ben hırsızı burnundan tanıdım. Çok enteresan. Bütün kameralarda net bir şekilde yüzünü kapatıyor ama bir yere kadar. Bizim duymadığımız daha birçok motosikleti çalmış olabilir.

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -1

"MOTOSİKLETLER PARÇALANIP SATILIYOR"

Polise giderek şikayetçi olduk. Şikayetçi olsan ne olacak? Bize bulsalar bile sadece motosikletin gövdesini, şasesini bulacak. Başka bir şeyini bulamayacak. İki gün sonra motosikleti parçalayacaklar. Bizim duyduğumuz motosikletler parçalanıp satılıyor. Vuruyor direksiyon kilidini kırıyor. Hırsız bu konuda çok uzman. Daha sonra alıp gidiyor" dedi.

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -2

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -3

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -4

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -5

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -6

Motosiklet hırsızını burnundan tanıdı -7

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)