Ordu'da 14 yaş büyük sevgilisinin yaka kartıyla boğduğu kadın kurtarılamadı
DHA

Ordu Bahçelievler Mahallesi'nde, eşinden 15 gün önce boşanan 1 çocuk babası Sinan Şimşek (36), kendi doğum gününü kutlamak için sevgilisi Eda Evli (22) ile bir araya geldiği, Gülyalı ilçesindeki mekanda, gece geç saatlere kadar alkol aldı.

Daha sonra eve gelip, alkol almayı sürdüren ikili, aldatma ve kıskançlık meselesinden tartıştı.

Tartışmanın bir süre yatışması üzerine çantası ve cep telefonunu araçta unutan Eda Evli, fırsat bulup gizlice almayı başardığı sevgilisinin cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi.

KADES'E SIĞINDI

Evde yeniden başlayan tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşünce Eda Evli, KADES ile polise haber verdi.

İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zile basılmasına rağmen açılmayan, koçbaşıyla kırmaya çalıştıkları kapıyı açamayan ekipler, balkondan tırmanıp, giriş kattaki daireye ulaştı.

Ordu'da 14 yaş büyük sevgilisinin yaka kartıyla boğduğu kadın kurtarılamadı

GENÇ KIZ KURTARILAMADI

Ekiplerin odada hareketsiz bulduğu ve iple boğulmaya çalışıldığı anlaşılan Evli, hastanede hayatını kaybetti. Kaçmak isterken yakalanan Sinan Şimşek ise tutuklandı.

CİNAYETLE İLGİLİ DETAYLAR

Ekiplerin, koçbaşıyla açmaya çalıştıkları çelik kapının açılmamasıyla zaman kaybetmeyip, balkondan eve tırmandığı sırada, evin kapısını açarak üst katlara kaçmaya çalışan Sinan Şimşek'i yakaladığı öğrenildi.

Ordu'da 14 yaş büyük sevgilisinin yaka kartıyla boğduğu kadın kurtarılamadı

"ODA BOŞ KİMSE YOK"

Merdivende yakalanan Şimşek'in evinde bir odanın da kapalı olduğu tespit edildi. Kapının anahtarını isteyen polislere Şimşek'in, "O oda boş, kimse yok" diye cevap verdiği belirtildi.

YAKA KARTI İLE BOĞDU

Şimşek'in direnmesine rağmen kapıyı açan polisin, Eda Evli’yi yerde hareketsiz yatarken bulduğu öğrenildi.

Bulunduğunda, nabzının yavaş attığı anlaşılan ve boğazında darp izlerine rastlanılan Evli’nin, sevgilisi tarafından yaka kartı ipiyle boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Ordu'da 14 yaş büyük sevgilisinin yaka kartıyla boğduğu kadın kurtarılamadı

HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA VERİLMİŞTİ

Öte yandan ikili arasında zaman zaman şiddet olaylarının yaşandığı, bu nedenle Sinan Şimşek hakkında verilen uzaklaştırma kararının, Evli'nin talebiyle geçen yıl kaldırıldığı öğrenildi.

"BOĞULMASI NE ZAMAN OLDU BİLMİYORUM"

İfadesinde, Eda ile kıskançlık tartışması yaşadıklarını ve kavga çıktığını anlatan Şimşek'in, "Olay günü Gülyalı ilçesinde bir mekanda doğum günümü kutladık. Birlikte alkol aldık. Saat gece 02.00 sıralarında Soya Sitesi'ndeki evime geldik. Burada alkol almaya devam ettik. Daha sonra aramızda kıskançlık ve aldatma konusu nedeniyle kavga çıktı. Ben ona vurdum. Daha önce de aramızda kavgalarımız oluyordu. Ardından yatak odasına geçtik ve yattık. Boğulması ne zaman oldu, bilmiyorum. Vurma olayından sonrasını hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)