Özgecan'ın katledildiği minibüs bulundu

Özgecan'ın katledildiği minibüs bulundu

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; sahibi tarafından cinayetten sonra satışa çıkarılan aracı Hatay'dan gelen S.K. aldı. Minibüsü ucuza aldığını anlatan S.K. "Bu aracın cinayetin işlendiği minübüs olduğu aklıma gelmedi. Birkaç gün sonra bir hatta çalıştırmaya başlayacağım" dedi.

Soruşturma tutanaklarına yansıyan ifadelere göre Özgecan minibüste şoför Ahmet Suphi Altındöken'in arkasındaki koltuğa oturmuştu. Caniyle boğuşan genç kız başına aldığı darbe sonrası baygınlık geçirip koridora düşmüştü. Ardından katil Özgecan'ı öldü diyerek aracın arka koltuklarının olduğu yere bırakmıştı.

Özgecan'ın katledildiği minibüs bulundu

Özgecan'ın son görüntüleri ortaya çıktı-haberi için tıklayın

Özgecan'ın son görüntüleri ortaya çıktı VİDEO

KATİLLER "İYİ HAL" İNDİRİMİ PEŞİNDE

"Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklanan Ahmet Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe'nin tutukluluk halinin devamı için soruşturmayı yürüten savcı mahkemeye başvurdu.

Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle savunmaları istenen zanlılar Altındöken, "Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir" derken, Gökçe ise "Adalet yerini bulsun" diye konuştu. Suçu olmadığını iddia eden baba ise "Benim hiçbir suçum yok. Hiçbir şey görmedim. Suçsuz yere yatıyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dedi. Zanlıların dinlenmesinin ardından tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.