500 T şoförüne yolcudan uçan tekme

500 T şoförüne yolcudan uçan tekme

Tuzla'da seyir halindeki halk otobüsünde bir yolcu, tartıştığı şoföre uçan tekme attı. Otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olay sonrası sürüş emniyetini tehlikeye düşüren saldırgan yolcu, gözaltına alındı.

"AYNAYI KAPATMA" UYARISI ÇILDIRTTI

Olay, Topkapı seferini yapan halk otobüsünde yaşandı. Seyir halindeki otobüste bulunan bir yolcu ile şoför arasında aynanın kapanması nedeniyle tartışma yaşandı. Otobüsün ön kısmında ayakta duran yolcuyu aynayı kapatmaması yönünde uyaran şoför, beklemediği bir cevapla karşılaştı. Sinirli yolcu şoföre "Aşağı inmiyorum. Sinirliyim. Hıncımı senden çıkarmayayım" diye yanıt verince şoför ile tartışmaya başladı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE YOLCUDAN UÇAN TEKME

500 T şoförüne yolcudan uçan tekme

ŞOFÖRE UÇAN TEKME

Tartışmanın büyümesiyle sinirli yolcu seyir halindeki otobüsün demirlerinden destek alarak şoföre uçan tekme attı. Bir anda yolcu ve otobüs şoförü tekme tokat birbirine girdi. Bu sırada otobüste bulunan diğer yolcular da duruma tepki gösterdi. Sürüş emniyetini tehlikeye düşüren saldırgan yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen yolcu, serbest bırakıldı.

DÜNYANIN EN UZUN HATTI

Dünyanın en uzun şehir içi otobüs hattı olan 500 T, İstanbul'un en fenomen yolcu otobüsü. Şoförleri, yolcuları, hızı ile maceraların eksik olmadığı hat, en çok yolcu taşınan hatların başında geliyor..