500T'den sağ çıkan yolcu konuştu

kaza

İstanbul Kavacık'ta seyir halindeki halk otobüsü bir anda alev topuna döndü. 500T Tuzla-Cevizlibağ seferini yapan halk otobüsü, TEM Otoyolu'nun Avrupa yakasına geçiş güzergahında yol alırken, motor kısmında yangın başladı.

KAPILAR AÇILMADI

Otobüsü bir anda alevler sardı: bariyerlere vurdu. Kapılar açılamayınca yolcuların bir kısmı camları kırarak kurtuldu. 1'i kadın 4 yolcu yandı, 8 yolcu da yaralandı.

500T'den sağ çıkan yolcu konuştu

500T'den sağ çıkan yolcu konuştu İZLE

STANDART DIŞI YAĞ İDDİASI

Gözaltına alınan şoför "Panikledim" derken bir tanık da "Her şey 10 saniyede oldu" bilgisini verdi. Yangında standart dışı yağ iddiası araştırılıyor.

YARALI YOLCU KONUŞTU

TEM otoyolu Kavacık Mevkii'nde meydana gelen kazada yaralanan 30 yaşındaki Yunus Aktaş tedavi edildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşadıklarını anlattı. Bir avukatlık bürosunda çalışan Aktaş, şunları söyledi:

"Otobüs sağ şeritte giderken şoför yanındaki iki kişiyle yol boyunca sohbet ediyordu. Birisi koltukta diğeri de kapının dibinde duruyordu. Şoför arkadaş sağa kırdığında, emniyet şeridine girdiğinde 'Ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. O sırada zaten hiç bana bakmadan refüje girdi. 10 saniyelik bir olay zaten. Depo mu patladı? Nasıl oldu bilemedim? Ben kendimi sol tarafa attım. Cam kırıldı camdan kendimi aşağıya attım. Zaten kollarım kırık içerisinde ayaklarımda bir şey var tam olarak bilmiyorum. Araç o kadar hızlı değildi. Yolda trafik yoktu. Seri bir şekilde akıyordu. Sadece şoförün yanındakilerle sohbet etmesinden kaynaklanan bir durum. Otobüste bütün koltuklar doluydu ayakta da kişiler vardı. Sağ tarafta komple kadın ve çocuklar vardı. Yangının içerisinde kalan muhtemelen kadın ve çocuklar ben kendimi camdan dışarı attım. Ambulans beklemeden kendi imkanlarımla hastaneye geldim"

Halk otobüsü TEM'de alev alev yandı İZLE

500T'den sağ çıkan yolcu konuştu