Dünyadan pazar manşetleri
ensonhaber.com

qweqwe

ABD-THE NEW YORK TIMES

ABD'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The New York Times'ın manşetinde, Virginia Valisi Demokrat Ralph Northam Ku Klux Klan kıyafetleriyle olan fotoğraflarının ortaya çıkması vardı. Northam'ın istifası bekleniyor ancak önce suçlamalar için özür dileyen Vali, şimdiyse fotoğraflar benim değil diyor.

Dünyadan pazar manşetleri

FRANSA-LE MONDE

Fransa'nın yazılı basında lokomotoifi olan Le Monde'nin de manşetinde Huawei'nin CEO'suna ilişlikin yaşanan gerilim vardı. Le Monde ayrıca ülkenin yedi farklı bölgesinde katıldığı toplantılara ilişkin değerlendirme ve röportajlara yer verildi.

Dünyadan pazar manşetleri

FRANSA-LE DEPECHE

Fransa'nın Le Depeche gazetesinde de 12'inci haftasına giren Saraı Yelekliler eylemlerine ilişkin habere yer verildi. Sarı Yelekliler: Devam ediyor başlıklı haberde gösterilere yer verildi.

Dünyadan pazar manşetleri

İSPANYA-EL PAIS

İspanya'nın El Pais gazetesi manşetten Venezuela'da yaşanan hükümet savaşlarını ele aldı. ABD destekli darbeci Guaido ile Maduro arasında yaşanan mücadele El Pais'te manşetten görüldü.

Dünyadan pazar manşetleri

İNGİLTERE-THE SUNDAY TIMES

Times'ın pazar çıkarttığı gazete olan The Sunady Times'ta Brexit planında yaşanacak olası bir olumsuzluğa karşı Kraliçe için bir acil durum planına hazırlandığına yer verildi. Bu plana göre olası bir karmaşada Kraliçe Londra'dan tahliye edilecek.

Dünyadan pazar manşetleri

İNGİLTERE-THE SUNDAY TELEGRAPH

Telegraph gazetesinin pazar versiyonu olan The Sunday Telegraph'da Başbakan Theresa May'in Brüksel'de Britanya için mücadele edeceğine yer verildi. Brexit konusunda çalkantılı günler geçiren İngiltere'nin en önemli gündem maddesi bu konumunda.

Öte yandan İngiltere ile İrlanda arasında oynanan rugby maçında İrlanda'nın zaferi ele alındı.

Dünyadan pazar manşetleri

İRAN- IRAN DAILY

İran Daily gazetesi de ABD yaptırımları nedeniyle darboğazda olan ekonomi için Alman firmalarının yatırım planlarını yazdı. Binlerce Alman firmanın İran ile yatırım planlarının bulunduğu yazıldı. Gazetenin bir diğer gündem maddesi de ABD'nin venezuela konusundaki darbeci yaklaşımları oldu.

Dünyadan pazar manşetleri