6 yaşındaki Elif 23 Nisan kutlamasına giderken öldü
Ajanslar

Düzce'nin Çilimli ilçesinde 23 Nisan kutlamalarına giden 6 yaşındaki Elif Sude Karaüç, karşı kaldırımdaki anne ve babasının yanına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

6 yaşındaki Elif 23 Nisan kutlamasına giderken öldü

KUTLAMALARI İZLEMEYE GİDİYORDU

Necmi Hoşver İlkokulu 1’inci sınıf öğrencisi Elif Sude Karaüç aynı okulun anasınıfı öğrencisi olan kardeşi Eda Karaüç’ün sınıfına katılarak Çilim Spor Salonu’ndaki 23 Nisan kutlamalarını izlemek istedi. Okuldan, Elif Sude’yi alması için ailesine haber verildi.

ANNE VE BABASINI GÖRÜNCE YOLA FIRLADI

Anne Nermin ve baba Gökhan Karaüç, çocuklarını almak için yola çıkarken Elif Sude Karaüç kardeşinin de bulunduğu anaokolu öğrencileriyle birlikte kutlamaların yapılacağı spor salonuna doğru yürümeye başladı. Elif Sude Karaüç kendisini almaya gelen anne ve babasını Çilimli Çok Programlı Lisesi’nin önünde görünce aniden kaldırımdan inerek koşmaya başladı.

Yola fırlayan çocuğa Dilek Yılmaz idaresindeki otomobil çarptı. Ağır yaralanan Elif Sude Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Elif Sude, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elif Sude’nin hastaneye gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

6 yaşındaki Elif 23 Nisan kutlamasına giderken öldü