75 yaşındaki adamı evlilik vaadiyle dolandırdı
AA

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde uzun süre önce eşini kaybeden İbrahim T. (75), Bayramyeri Meydanı'nda oturduğu sırada yanına yaklaşan Nurhan Partar (37) ile tanıştı.

Bir süre ilişki yaşadığı Partar'ın evlenmek istediğini söylemesi üzerine teklifini kabul eden yaşlı adam, kadınla birlikte düğün alışverişine çıktı.

ALTIN VE PARALARLA KAÇTI

Bir kuyumcudan aldıkları 6 bin lira değerindeki altın ve 10 bin liralık banknotla Karahayıt Mahallesi'ndeki bir pansiyona giden yaşlı adam, sabah uyandığında kadının altın ve paralarla kaçtığını fark etti ve durumu jandarmaya bildirdi.

"BENİ İÇKİ İÇİRİP SARHOŞ ETTİ"

Eşini daha önce kaybeden İbrahim T. jandarmaya verdiği ifadesinde, Nurhan Partar'ın kendisini evlenme vadiyle kandırdığını anlatarak, "Ben Bayramyeri Meydanı'nda otururken, yanıma yaklaşan kadın beni çok beğendiğini söyledi. Ardından 2 gün görüştük. Daha sonra benimle evlenmek istediğini söyledi, kabul ettim. Evlenmek için önce sarrafa giderek 6 bin lira değerinde yüzük ve bilezikler aldık. Bana sürekli alışveriş yaptırıyordu. Ben de yanıma, bankadan çektiğim parayı aldım. Daha sonra pansiyona gitmek istedi. Karahayıt'ta gittiğimiz pansiyonda bana içki içirip, sarhoş etti. Kendimden geçmişim, sabah uyandığımda evlenme vadiyle kandırılıp, gasbedildiğimi anladım, şikayetçiyim." dedi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Pansiyon ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, kimliğini tespit ettikleri Nurhan Patır'ın Pelitlibağ Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi. Eve yapılan operasyonda gözaltına alınan Patır, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

75 yaşındaki adamı evlilik vaadiyle dolandırdı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)