9 aylık hamile karısını öldüren adam yine vurdu

9 aylık hamile karısını öldüren adam yine vurdu

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde eski eşi 9 aylık hamile 32 yaşındaki Neslihan Çelik'i öldürüp kaçan 4 çocuk babası Osman Sefa, bu gece Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyü'nde daha önce tartıştığı Vedat Gölcü'yü tabanca ile bacaklarından vurup kaçtı.

HAMİLE EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Pamukova'da 4 gün önce meydana gelen olayda Osman Sefa, yaklaşık 2 yıl önce boşandıktan sonra nikahsız bir başka kişiyle yaşayan ve bu beraberliğinden 9 aylık hamile olan eski eşi Neslihan Çelik'i oturduğu evinde tabanca ile vurdu. 4 çocuğunun annesini vuran Osman Sefa olay yerinden kaçarken, silah sesi üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde öldüğü anlaşılan Çelik'in karnındaki bebeği ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle dünyaya getirildi. Sakarya'a ilk tedavisi yapıldıktan sonra Kocaeli Tıp Fakültesi'nde tedaviye alınan talihsiz bebek de, bugün yaşamını yitirdi. Doktorlar, anne öldükten yaklaşık 35 dakika sonra dünyaya geldiği belirtilen bebeğin bu nedenle organlarının zarar gördüğünü ve çabalarının yetersiz kaldığını belirttiler.

BİR KİŞİYİ DAHA VURDU

Eski eşini öldürdükten sonra polis ve jandarma tarafından aranmasına rağmen 4 gündür bulunamayan Osman Sefa, bugün Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyü 'nde ortaya çıktı. Saat 21.00 sıralarında köy kahvesine gelen Sefa, daha önce tartıştığı Vedat Gölcü'yü tabanca ile bacaklarından vurduktan sonra bir kez daha kaçtı. Kanlar içerisinde kalan Gölcü, ambulans ile Adapazarına Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Polis ve jandarma dehşet saçan Osman Sefa'nın yakalanması için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.