Adana'da cinnet getiren adam herkesi öldürmek istedi
İHA

Psikolojisi bozuk eski astsubay Güçlü Doğan T., adeta çevresine dehşet saçtı.

Hayati Özkaya, kızını arkasına, 5 yaşındaki oğlu Osman'ı kucağına alarak mobiletle giderken açılan ateş sonucu yere yığılarak hayatını kaybetti.

Adana'da cinnet getiren adam herkesi öldürmek istedi

KÜÇÜK ÇOCUK BABASINI KORKU GÖZLERLE İZLEDİ

5 yaşındaki çocuk ise çevredeki vatandaşlar tarafından kanlar içinde kalan babasının kucağından alındı. Gözyaşlarına boğulan küçük çocuk babasını olay yerinde korku dolu gözlerle izledi.

Cinnet getirip mahallede herkesi öldürmek istedi VİDEO

TOPLAMDA 3 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Bir süre sonra ise ilk olayın yaklaşık 500 metre uzağında kahvehaneden tabanca sesleri geldi. Kahvehane sahibi Okan Develi ile arkadaşı Necmettin Şahinoğlu da tabanca ile başlarından vurularak hayatını kaybetti.

Adana'da cinnet getiren adam herkesi öldürmek istedi VİDEO

PSİKOLOJİSİ BOZUK ASTSUBAY KAÇARKEN YAKALANDI

Kaçan saldırganın ordudan atılan astsubay Güçlü Doğan T. olduğunu belirleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, zanlıyı kısa sürede otomobil ile kaçarken yakaladı.

Adana'da cinnet getiren adam herkesi öldürmek istedi

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ

Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlı, ilk ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Çelik yelek giydirilen şahıs, sağlık kontrolünün ardından tekrar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Şüphelinin psikolojisinin bozuk olduğu için ordudan atıldığı, eşi ve çocuklarının da zanlıyı terk ettiği, bugün sabah saatlerinde cinnet getirip mahalleye çıkarak önüne gelene ateş ettiği öne sürüldü.

Adana'da cinnet getiren adam herkesi öldürmek istedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)