Adana'da uyuşturucuya başlatılan kız çocuğu bulundu
İHA

40 yaşındaki Ayşe Aksu, 20 yıl önce Hasan Tiryaki ile Gaziantep'te evlendi. Bu evlilikten 4 çocukları oldu. Ancak Aksu, eşi kendisine sürekli şiddet uyguladığı için ondan 5 yıl önce boşanıp Adana'ya yerleşti.

UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRILDIĞINI ÖĞRENDİ

Çocuklarına tek başına bakıp onları büyütmeye çalışan Aksu'nun 15 yaşındaki kızı H.N.T., bir süre önce 6 gün eve gelmedi.

Anne park park dolaşıp kızını buldu, ancak anne kızının uyuşturucuya alıştırıldığını öğrendi.

Hemen kızını AMATEM'e götürerek, tedavisini başlattı. Ancak bu da çare olmadı. Kız çocuğu, 25 Temmuz günü akrabasına gittikten sonra bir daha eve dönmedi.

Uyuşturucuya alıştırılan kız çocuğu 27 gündür kayıp

KIZINDAN 27 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR

Polise başvuran Ayşe Aksu, kızından 27 gündür haber alamadı. Anne Aksu, kızının kendisine çok düşkün olduğunu, bu zamana kadar yaşaması halinde mutlaka eve döneceğini söyleyerek, "Ben artık kızımın hayatından endişe ediyorum. Ona bir şey olmasaydı mutlaka eve dönerdi. Bir kız çocuğu 25 gündür nerede kalır, ne yapar? O gittiğinden beri ben yaşamıyorum. Ben kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Eşimden şiddet gördüm kaçtım buraya geldim. Gerekirse kızım için bu şehri de terk ederim." dedi.

29 GÜN SONRA BULUNDU

Yapılan çalışmalar sonucunda kız çocuğu kaybolduktan 29 gün sonra bugün Kahramanmaraş’ta bulundu. Burada Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen çocuğun psikolog eşliğinde ifadesi alınmaya başlandı.

Adana'da uyuşturucuya başlatılan kız çocuğu bulundu

Adana'da uyuşturucuya başlatılan kız çocuğu bulundu

Adana'da uyuşturucuya başlatılan kız çocuğu bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)