Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi
İHA

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şafak vakti yaptığı operasyonda eş değiştirerek para karşılığı fuhuş yapan "swinger" çetesine operasyon yaparak çeteyi çökertmiş ve çete lideri Eren Ş., sevgilisi Ebru A. ile birlikte 23 kişiyi gözaltına almış, bunlardan 14'ü erkek 1'i kadın 15 kişi tutuklanmıştı.

VİLLA GÖRÜNTÜLENDİ

Çetenin haftada 3 gün özellikle hafta sonları eşlerle, iş adamlarıyla birlikte bin 500 ile 700 lira arasında değişen fiyatlarda fuhuş yaptıkları villanın görüntüleri ortaya çıktı. Lüks villanın her odasında yatak, salonda çok sayıda içki şişesi ve yatak altlarında fantezi iç çamaşırları olduğu görüldü. Çetenin villayı özellikle şehir dışında seçtiği belirlendi. Ayrıca villada yanar döner ışık sistemi kurulduğu, bu ışıklar altında seks partisi yapıldığı öğrenildi.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi VİDEO

VOLEYBOL KULÜBÜNE GELEN ÖĞRENCİLERİ DÜŞÜRDÜ

Çete lideri Eren Ş.nin kendi kız arkadaşı Ebru A. ile bu işe başladığı, daha sonra Çukurova Üniversitesi Voleybol Kulübüne gelen fiziği düzgün kızları, kız arkadaşının yardımıyla ağına düşürdüğü belirlendi. Eren Ş. bu yöntemle çok sayıda üniversite öğrencisi genç kızı villaya getirip burada toplu seks yapmalarını sağladı. Gelen öğrencilerin çoğu bakire olduğu için toplu seks sırasında genç kızlarla ters ilişkiye girildiği belirlendi. Ancak Eren Ş. bu öğrencilerden para almadan toplu seks yaptırdığı için bundan dolayı işlem yapılamadı.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

"BANA FİZİĞİ DÜZGÜN YÜZÜ GÜZEL KIZ BUL"

Genç kızların şikayetçi olması durumunda ayrıca Eren Ş. ve sevgilisi hakkında işlem yapılacak. Eren Ş. daha önceden tanıdığı üniversite öğrencisi İ.D.A (20) isimli genç kızı da bir gün villaya davet etti. Eren Ş. villaya gelen üniversite öğrencisine içki ikram etti. Genç kız daha önceden de alkol kullandığı için içkiden bir yudum alınca içinde ilaç olduğunu fark etti. Eren Ş.nin yanına giderek, "Eren sen ne yapmak istiyorsun bu içkinin içinde ilaç var ben senin niyetini anladım" diyerek tepki gösterip villadan ayrılmak istedi. Eren Ş. ise "Tamam sen yapmak istemiyorsun ama senin çevren geniş bana fiziği güzel yüzü güzel kız gönder sana kız başına bin lira para vereyim" dedi. Ancak genç kız villadan ayrıldı. Operasyon sonrasında ise genç kız, Eren Ş.den şikayetçi oldu.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

FACEBOOK'TAN EVLİ ÇİFTLERİ TAKİBE BAŞLADI

Üniversite öğrencilerinin yanı sıra Eren Ş. bu kez de sosyal paylaşım sitesi üzerinden evli çiftleri yöneldi. Facebook'tan çok sayıda çiftle iletişime geçen Eren Ş. yaklaşık 50 çifti villaya getirmeye başladı. Eren Ş. önce çiftlerden para almadı. Bu çiftler arasında eğitim, güvenlik, diyanet çalışanı, mühendis, müteahhitler de bulunuyor. Buraya gelen bu çiftler eş değiştirerek seks partileri yaptı. Ancak buraya gelen sadece 15 çift para karşılığı eş değiştirerek seks yapmayı kabul etti.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

SEÇİLEN İŞ ADAMLARINDA ÖNCELİK KARİYERLİ OLMASI

Eren Ş. para karşılığı toplu seks yapmak isteyen iş adamlarını ise Adana dışından seçti. Seçilen iş adamlarının da kariyerli olmasına dikkat edilerek herhangi bir olumsuzlukta konuşmaları halinde kendi kariyerleri de bozulacağı için böyle bir taktik seçti. Ayrıca Eren Ş. çiftler artmaya başlayınca referans olmadan çift almamaya başladı. Yani Eren Ş. bir önceki çiftin referansı olmadan gelmek isteyen çifti almadı. Villaya gelmek isteyen çiftleri polis olması ihtimaline karşılık haklarında araştırmaya başladı.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

"PARTİLERE KATILIRSAN SENİNLE EVLENECEĞİM"

Bu arada H.L. tutuklanan zanlının resmi nikahlı eşi olduğu, buna rağmen bir de nikahı olmadan birlikte yaşadığı eşi olduğu ve bu eşi İ.B. ile eşli seks partilerine katıldığı, İ.B.yi de "Bu partilere katılırsan seninle evleneceğim" diyerek ikna ettiği ortaya çıktı. Polis operasyon yaptığında ise H.L.yi başka bir kadının yatağında yakaladı. Bu durumu öğrenen İ.B. sorgu sırasında sinir krizleri geçirerek, "Benimle evleneceğim diye kandırıp bu partilere soktu. Başka bir kadının kucağında yakalanmış lanet olsun" dediği öğrenildi.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

OPERASYONDA SEVGİLİSİNİN EVİNDE YAKALANDI

Swinger çetesi içinde 5 çiftten kadınlarının biseksüel olduğu belirlendi. Seks partilerinde bu kadınların hem erkeklerle hem de kadınlarla birlikte olduğu tespit edildi. Mersin'de yaşayan biseksüel kadının Kayseri'de yaşayan kadından çok etkilendiği, bu nedenle Kayseri'ye taşınmayı düşündüğü tespit edildi. Ayrıca operasyon günü biseksüel kadının eşiyle birlikte Kayseri'deki çiftin evinde yakalandığı da ortaya çıktı.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

ÇOCUKLARI ÜST KATTA UYUDU

Seks partilerine katılan kadınlar, eşleri tarafından teşvik edildiğini, sonrasında ise alışkanlık haline geldiğini söyledi. Seks partisi için 'tur' adı altında farklı şehirlere gittiklerini de dile getiren kadınların, zaman zaman çocuklarını bırakacak kimse bulamayınca, villaya getirdiği ortaya çıktı. Bu kişilerin çocuklarını üst katta uyuttuktan sonra, alkol ve uyuşturucu alıp grup seks yaptığı ifade edildi. Seks partilerine düzenli olarak katılan 11'i resmi nikahlı 16 çiftin 6'sının Adana, 5'inin Mersin, 4'ünün Osmaniye, 1'inin ise Kayseri'den gruba katıldığı belirlendi.

Adana'daki fuhuş çetesinin villası görüntülendi

ŞİFRELİ KONUŞMUŞLAR

Partiye katılanların teknik takibe takılmamak için kendi aralarında yaptıkları şifreli konuşmalar da çözüldü. Grupta, 2 erkek ile bir kadının ilişkisine 'tost', sevişen çiftleri izleyenlere 'soft', uyuşturucuya 'şeker' veya 'neskafe', zengin iş adamlarına 'kelle', eşsiz katılanlara da 'koz', parti sırasında hiç kimse ile ilişkiye girmeden çıplak olarak hizmet edene 'köle', dışarıdan ilk kez katılana 'misafir' dendiği anlaşıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)