Adanalı bekçi katili: Cinsel organım kesilince cinnet geçirdim
DHA

1

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Havutlu Mahallesi'ndeki çiftlikte bekçilik yapan Yusuf Bolat işten ayrılınca, patronu Sedat Aslan Raşat Konaç'ı işe aldı. Yaklaşık 1 ay sonra Yusuf Bolat işe geri dönünce patron Sedat Aslan, Raşat Konaç'ı kovdu. Parasının eksik ödendiğini düşünen Raşat Konaç, 1 Şubat'ta çiftliği uzaktan gözetlemeye başladı.

SATIRLA ÖLDÜRÜP, KAMYONETİ YAKTI

İşçilerin ayrıldığını gören Konaç, arka duvardan atlayarak içeri girip Yusuf Bolat'ı satırla öldürdü, garajda bulunan kamyonetin altına odun yığarak yaktı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜR BOYU HAPİSLE YARGILANIYOR

Tutuklanan Raşat Konaç, Adana 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, mala zarar verme ve hırsızlık suçlarından ise 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Çiftlik sahibinden eksik kalan parasını istemek için gittiğini belirten Konaç, savunmasında şöyle dedi:

Adanalı bekçi katili: Cinsel organım kesilince cinnet geçirdim

"CİNSEL ORGANIM KESİLDİ, CİNNET GEÇİRDİM"

"Çiftliğe gittiğimde bekçi Yusuf vardı. Bana tüfeği doğrulttu. Ben de elindeki tüfeği alarak uzağa fırlattım. İsteseydim tüfekle öldürürdüm. Daha sonra mutfağa gitti ve bıçağı aldı. Bıçağı elinden almak isterken elim ve cinsel organım kesildi. Belden aşağım kan içindeydi. O an cinnet geçirdim şuurumu kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum."

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Adanalı bekçi katili: Cinsel organım kesilince cinnet geçirdim

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)