Ahmet Çakar'dan Galatasaray yönetimine ağır sözler

Ahmet Çakar'dan Galatasaray yönetimine ağır sözler

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, dün Galatasaray'ın 6-0 kazandığı Bursa maçı hakkında yaptığı açıklamalar sonrası, Galatasaray'ın ve Bursaspor'un kendisini dava etmesiyle ilgili konuştu.

Ahmet Çakar, programda yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Konuşması sırasında heyecana gelen, kulüp yöneticilerine Fransız göndermesinde bulunarak hakaret eden Çakar'ın dili sürçtü ve "deodorant sıkarlar" diyeceğine "si...ler" dedi.

"TÜRK SPORUNUN SON KALESİ BİZİZ"

"Bursa beni mahkemeye vermiş. Vermezlerse hatırım kalır. en hala dediğimin arkasındayım. Dün ne dediysem çok kibar davranmışım. Bana oteli anlatın. Siz anlatmazsanız ben anlatacağım."

"Türk sporunun son kalesi biziz. Bizi, yorumcu arkadaşlardan otel odalarında ricalarda bulunan yöneticiler yıkamaz. 5 değil 15 kurşun yemeye hazırım. 10 sene önce beni güvercin avlamaya çıkan avcılar vurmadı. Spor yorumculuğundan dolayı vuruldum."

"BENİ MAHKEMEYE VERENLER, İNŞALLAH ÇAĞLAYAN'A OTOBÜS KALDIRIR"

"Beyaz TV'nin hiçbir suçu yok. Bütün suç benim. Beni mahkemeye verin. Beni her açıklamamda mahkemeye verenler inşallah bir gün Çağlayan'daki adliyeye otobüs kaldırırlar. Onların arkalarında koskoca 20 milyonluk Galatasaray camiası var. Benim arkamda bir tek Allah var."

Canlı yayında büyük bir gafa imza atan Ahmet Çakar, "Herkesin bir tarzı vardır.. O Fransızlar, ellerinde puro, o pis içki bardakları.. Hafif ter kokarlar ama ter kokmamak için bol deodorant s..kerler.. Sıkarlar üzerlerine.. Arkasından tuhaf tuhaf hareketler yaparlar. Hukukun üstünlüğüne inanırlar. Arkasındanda her türlü herzeyi yerler. Sonra da 'Ne yapalım hukuk..' derler. Şimdi ben o zihniyete kim sahipse o gocunsun. Şimdi soruyorum: Bana Oteli anlatın oteli.." dedi.

"ÜNAL BEY, SİZİNKİ İMA DEĞİL MİYDİ?"

"Ünal bey, geçen sene 'Futbol Federasyonu'nda kapalı kapılar ardında neler yaşandı' dediğinizde ima olmuyor muydu? Bugün Twitter'da ne anam kaldı ne de karım. Ne çocuğum kaldı ne çocuğum. Dışarıda 50 polis bekliyor. Ben bu davadan beraat alırsam bunları burnunuzdan fitil fitil getiririm. İnşallah benim yaşadıklarımın 10 katını yaşarsınız."

Ahmet Çakar'dan Galatasaray yönetimine ağır sözler

Ahmet Çakar'dan Galatasaray yönetimine ağır sözler