AK Parti Erciş seçim bürosu açıldı

AK Parti Erciş seçim bürosu açıldı

30 Mart'ta yapılacak seçimde AK Parti'den Erciş Belediye Başkan adayı olan Abdulahat Arvas'ın ilçe halkına tanıtıldığı açılışta konuşan milletvekili Çiftci, ilçedeki eksik projelerin tamamlaması ve Ak kadronun hizmetlerini sürdürmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

'BURADA İKİTİDARI ALACAĞIZ'

Van Erciş'te seçimi kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Çiftci, "Ercişliler bugüne kadar bize destek verdi. 30 Mart'ta yapılacak seçimde yine sizin desteğiniz ve dualarınızla burada iktidarı alacağız" diye konuştu.

'ERCİŞ İÇİN HEDEFLERİMİZ VAR'

Ak Parti Erciş Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas ise deprem tahribatından arta kalan bütün sıkıntıları vatandaşın ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle çözeceklerine işaret ederek, "Erciş için hedeflerimiz var. Burada yüksek standartta ve her alanda kalkınmayı hedefleyen hizmetlerden tüm hemşehrilerimizi gözetleyen şeffaf, katılımcı, emin ve adil bir yönetim planlıyoruz" diye konuştu.

''TÜRKİYE, TÜRKİYE OLDU''

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar da Erciş'in yiğit insanlarının mertliklerini bugün yine ispat ettiğini bildirerek, "Yoğun ilginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 11 yıllık Ak Parti döneminde Türkiye, Türkiye oldu" ifadelerini kullandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı programda, konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

'BURADA İKİTİDARI ALACAĞIZ'