Alacağı için gittiği evde rehin alındı

Alacağı için gittiği evde rehin alındı

Antalya'da tekstil işiyle uğraşan 60 yaşındaki Tevfik Köseoğlu, alacağı için gittiği evde borçlusu kadın ve yakınları tarafından bağlanıp cüzdanı alındı.

ALACAĞI İÇİN GİTTİĞİ EVDE REHİN ALINDI

Cumhuriyet Caddesi'nde tekstil işiyle uğraşan Tevfik Köseoğlu, iddiaya göre bir süre önce yanında çalışan N.U. adlı kadına 300 lira borç verdi. Tevfik Köseoğlu'nu borcunu ödemek vaadiyle Ulus Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Hasan Atılgan Apartmanı'ndaki evine çağıran N.U., iddiaya göre yakınlarıyla birlikte silahla tehdit ettiği Köseoğlu'nun elbiselerini çıkartıp ellerini bağlayıp, cüzdanını aldı. Cüzdanındaki banka ve kredi kartlarının şifrelerini de alan N.U., Tevfik Köseoğlu'nun işitme cihazını kırıp kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı.

Alacağı için gittiği evde rehin alındı İZLE

PENCEREDEN ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Tevfik Köseoğlu'nun evin penceresine çıkarak yardım istemesi üzerine çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri kapıyı açarak, Köseoğlu'nu kurtardı. Olay yeri inceleme ekipleri evde uzun süre incelemede bulunurken, Tevfik Köseoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Cuma namazı sonrası kendisinden haber alamayan Köseoğlu'nun yakınları da olay yerine gelerek polisten bilgi aldı. Evdeki fotoğraflardan ve Tevfik Köseoğlu'nun ifadesinden şüphelinin eşkalini belirleyen polis, N.U'nun yakalanması için çalışma başlattı.