Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama

Yeteneksizsiniz yarışmasında ismini duyurduktan sonra 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken  16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, son günlerin en çok tartışılan ismi oldu.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Tilki'nin avukatı, tartışmalara açıklık getirmek adına yazılı bir açıklama yaptı. Genç şarkıcının alkollü mekanlarda sahne almayacağı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"ALKOLLÜ MEKANLARDA SAHNE ALMAYACAK"

"Medyada yer alan haberlerin ardından Aleyna Tilki'nin çalışma ekibinde düzenlemeye gidilmiştir. Alkollü işletmelerde sahne almamasına kanuna uygun yerlerde ise eğitimini aksatmadan sanatını icra etmesine karar verilmiştir"

Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama

SAHNEYE ÇIKTIĞI MEKANLAR İNCELEMEYE ALINDI

16 yaşındaki Aleyna Tilki'nin gece kulüplerinde sahneye çıkmasıyla ilgili imzaladığı sözleşme mercek altına alındı. Çalışma Bakanlığı da Tilki'nin sahneye çıktığı mekanları incelemeye aldı.Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama

BAKAN MÜEZZİNOĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Diğer yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, Tilki'nin bir çocuk olduğuna dikkat çekerek gece kulüplerinde sahneye çıkmasına tepki göstermişti:

"18 yaşından küçük olan herkes bizim için çocuktur. Ruhsal ve psikolojik gelişimlerinin tamamlanması için bu yaş altındaki herkesin kötü alışkanlıklardan ve gelişimine olumsuz etki edecek ortamlardan uzak tutulması gerekmektedir. Biz eğitim merkezlerimizin çevresinde dahi alkollü mekanlara geçit vermezken eğitim yaşındaki çocuklarımızı bu alışkanlıkların merkezlerine asla teslim edemeyiz."

Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama