Ali Fuat Yılmazer sağlık kontrolünden böyle çıktı

ali fuat yılmazer

Yılmazer, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin hastane çıkışında "Bir şey diyecek misiniz?" sorusuna Ali Fuat Yılmazer, kelepçelenmiş ellerini havaya kaldırıp, "Diyeceğim zamanla; ama bunları görün. Bu şeref madalyalarını görün. Bu, bugünün şeref madalyalarıdır" dedi.

ŞIK GİYİMLİ POLİS MÜDÜRÜ

Ali Fuat Yılmazer'in sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınması için emniyete götürülürken giyim tarzı da dikkat çekti. Dünyaca ünlü İtalyan marka Gucci gözlükleri ve Armani gömleğiyle eski polis müdürünün gazeteciler önünde "şov yapması" ilginç bir ayrıntı olarak ortaya çıktı.

Ali Fuat Yılmazer sağlık kontrolünden böyle çıktı

POLİSLERİ AZARLADI

Yılmazer daha sonra da koluna giren polisleri göstererek, "Bunlar da bugünün polisliği kardeşim. Rezalara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz. Türkiye görecek; tarihe geçecek bu şeref madalyaları. Devletimden aldığım şeref madalyaları" diye konuştu.

Ali Fuat Yılmazer polisleri azarladı İZLE

"MÜDÜRÜM LÜTFEN"

Bu sırada polisler de "Müdürüm lütfen" şeklinde sözlü müdahalede bulunup Ali Fuat Yılmazer'i polis otomobiline bindirmeye çalıştı. Yılmazer de bunun üzerine polislere, "Ne güzel polislik. Şov yapın kardeşim kameralara. Şov yapıyorsunuz ya. Poz verseniz ya" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından polis aracına bindirilen Yılmazer emniyete götürüldü.