Alman çift parasız dünya turuna çıktı
AA

Almanya'da şehir yaşamının stresinden bıkan ve hayatlarında köklü bir değişim yapmak isteyen Mika ve Uwe Nagel çifti, ani bir kararla önce başkent Berlin'deki düzenlerini geride bırakarak, Bavyera eyaletindeki bir köye yerleşti.

DÜNYA TURUNA ÇIKTILAR

Burada bir süre yaşayan gezgin çift, doğada yaşayabilecekleri en güzel yeri bulma hayaliyle dünya turuna çıktı.

Alman çift parasız dünya turuna çıktı

PARASIZ YOLCULUK YAPTILAR

Ceplerinde tek kuruşları olmadan yolculuk yapan Nagel çifti, gittikleri ülkelerde ev temizliğinden çatı tamirine kadar çeşitli işler yaparak, kendilerini misafir eden kişilere yardımcı oldu, böylece kalacak yer, yemek ve duş gibi ihtiyaçlarını karşıladı.

Gittikleri yerlerde zaman zaman kısa süreli işler bularak çalışan çift, ihtiyaç olması halinde kazançlarını ulaşım masrafları için harcıyor.

Alman çift parasız dünya turuna çıktı

SON DURAKLARI TÜRKİYE OLDU

Eşiyle birlikte Bulgaristan'ı gezdikten sonra Türkiye'ye gelen Mika Nagel, ülkedeki son durakları Gaziantep'te yaptığı açıklamada, Almanya, Polonya, Çekya, Avusturya, Macaristan, Bulgaristan ve Romanya'yı gezdiklerini söyledi.

"HEPİMİZ BİR AİLEYİZ"

Nagel, "Aslında amacımız dünyadaki tüm insanların aynı olduğunu göstermek. Aramızda hiçbir fark yok. Aslında bütün insanlar bu harika dünyada tek bir ailedir." dedi.

Alman çift parasız dünya turuna çıktı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)