Altaylı: Mancini'nin ezik kişiliği yüzünden yenemedik

Altaylı: Mancini'nin ezik kişiliği yüzünden yenemedik

Mancini'nin ezik kişiliği yüzünden Galatasaray'ın galip gelemediğini söyleyen Fatih Altaylı, İtalyan hocaya ağır eleştirilerde bulundu.

Maçtan önce Galatasaray Teknik Direktörü Mancini “Chelsea bizden 10 kat iyi” derken aslında galiba G.Saray'dan değil kendisinden bahsediyordu! Çünkü Chelsea ile Galatasaray arasında 10 katlık bir fark yoktu. Ama Mancini'nin kişiliği ile Mourinho arasında büyük ihtimalle 10 kattan daha fazla bir fark vardı.

MANCİNİ'NİN EZİK KİŞİLİĞİ YÜZÜNDEN YENEMEDİK

Galatasaray bu maçtan galibiyetle ayrılmadıysa bunun tek sorumlusu Mancini'nin ezik kişiliğidir. Maç kadroları dağıtıldığında yeni transfer ve Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Hajrovic'in adını gördüğümüzde, senede 3 kez sadece Şampiyonlar Ligi maçlarına gelen kadın taraftarlar bile “Bu ne” demekten kendilerini alamadılar.

BEN NE HALT ETTİM

Mancini, daha ilk hatasını kadro tercihinde göstermişti. Zaten ilk yarının ortasına gelinmeden Hajrovic'in oyundan çıkması Mancini'nin “Ben ne halt ettim” itirafıydı. Ama o arada Galatasaray bedavadan bir gol yemiş, 1-0 geriye düşmüştü bile. Yekta'nın oyuna girmesiyle Galatasaray orta sahada dengeyi sağladı, kalesinde bir daha tehlike bile görmedi. Mancini'nin oyun kurgusu da ezik kişiliğinin sahaya yansımasıydı. Galatasaray gol atmayı değil, gol atmamayı düşünen bir zihniyetle sahaya yayılmıştı. Ama Allah tarafından futbolcuların içgüdüleri ve Sarı-Kırmızılı forma, Galatasaraylı olduğunu unutmuyor. Mancini'ye rağmen Galatasaray galibiyet arıyordu. İlk yarı Galatasaray'ın fazla pozisyon bulamadığı, Chelsea'nin ise pozisyon bile olmayan bir ortamda ürettiği tek golle sona erdi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...