Amedsportif yöneticilerini döven 6 taraftar yakalandı

AMED

Ankara'da dün oynanan MKE Ankaragücü - Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında çıkan olaylarda, Amedspor yöneticilerine fiilen saldırdıkları kamera kayıtları ile tespit edilen 6 kişi yakalandı.

Amedsportif yöneticilerini döven 6 taraftar yakalandı

"ANKARAGÜCÜ-AMED MAÇI SORUNSUZ BAŞLADI"

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dün saat 15.30'da MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler takımları arasında oynanan Spor Toto 2. Lig müsabakası ile ilgili olarak 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 12.00'da yeterli sayıda görevlinin yer aldığı ve takımların stada sorunsuz şekilde girişleri sağlandıktan sonra müsabakanın başladığı hatırlatıldı.

Amedsportif yöneticilerini döven 6 taraftar yakalandı

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

O.K, A.K, K.Ç, O.G, İ.B, V.K. YAKALANDI

"Müsabakanın ikinci yarısında, saat 17.11'de Amed Sportif Faaliyetler takımının 2. golü atıp müsabakada 2-1 üstünlüğü sağladıktan sonra Amed Sportif Faaliyetler Kulübü yöneticilerinin sevinmeleri üzerine protokol tribününde meydana gelen olaylarla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde, Amed Spor yöneticilerine fiilen saldırdıkları kamera kayıtları ile tespit edilen ve MKE Ankaragücü Spor Kulübünün davetlisi olarak protokol tribününde bulunan O.K, A.K, K.Ç, O.G, İ.B, V.K. isimli şahıslar yakalandı. Kamera görüntülerinde bulunmakla beraber kimliği henüz tespit edilemeyen 4 kişinin aranmasına devam edilmektedir."

Şahıslar hakkında 6222 sayılı kanunun 17. maddesindeki "spor alanlarında taşkınlık yapılması ve tesislere zarar verilmesi" ve "kasten yaralama" suçundan haklarında işlem başlatıldığı vurgulandı.

Ankaragücü maçında Amedsporlu yöneticilere dayak VİDEO